Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

« Tilbake til Ledige stillinger

ASKO VEST søker markedskonsulent

ASKO VEST søker markedskonsulent

Som markedskonsulent i ASKO vil du ha ansvaret for å arbeide med kundeutvikling i Hordaland og Sogn og Fjordane. For å lykkes i rollen er du forretningsorientert og liker å skape nye muligheter sammen med andre mennesker. Vi ønsker en markedskonsulent som er en synlig ambassadør og vil styrke vår posisjon innenfor serveringsmarkedet i regionen. Rollen fungerer som en proaktiv rådgiver for kunden innenfor våre effektive, miljøvennlige og lønnsomme logistikkløsninger, og vil ha ansvaret for å følge opp både eksisterende og nye kunder. Å skape fornøyde og lønnsomme kunder er vårt hovedfokus.

Vi ser etter deg som er selvgående, proaktiv og strukturert. Du er resultatorientert, har utpregede selgeregenskaper og fremstår som en dyktig kommunikator og relasjonsbygger som jobber systematisk med egen kundeoppfølging. Hverdagen er preget av høyt tempo og for å trives i rollen må du ha god arbeidskapasitet, vilje til å lykkes og gjennomføringskraft. Er du i tillegg service og kundeorientert, kan du være den vi ser etter.

Ønsket faglige kvalifikasjoner og erfaring

  • Erfaring fra salg / marked / kundebehandling med gode dokumenterbare resultater
  • Matvarefaglig utdanning/erfaring er en fordel
  • Generelt gode IT-ferdigheter
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne
  • God kjennskap til storhusholdningsmarkedet

Ønsker du mer informasjon om stillingen, kontakt Gunnvald Ramsøy på telefon 91 77 78 38

Vi har valgt The Assessment Company AS til å bistå oss i rekrutteringsprosessen. Har du spørsmål til denne, kan du kontakte vår rådgiver Stian Dyre Hansen på telefon 91 69 66 61. Vis interesse for stillingen ved å registrere din søknad og CV her: https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=43097 innen søknadsfristen 24. 11. 2017.

ASKO har forsynt Norges befolkning med mat siden 1866, har i dag 3.300 ansatte og omsatte for over 55 milliarder kroner i 2016.

ASKO omfatter 13 regionale ASKO-selskaper, lokalisert fra Lillesand i sør til Tromsø i nord.

ASKO er NorgesGruppens engrosvirksomhet. NorgesGruppen er Norges største handelshus, og ASKO er Norges største grossist.

ASKO leverer til bl.a. Kiwi, Spar, Joker, Eurospar, Meny, Deli de Luca, Mix, Shell, Esso og Best, samt til hoteller, restauranter, kafeer, kantiner, fastfood, sykehus og offentlig virksomhet.

ASKO er en ledende logistikkbedrift i Norge og i europeisk sammenheng. Vi investerer i moderne lagre og teknologi.

Som en av landets største transportbedrifter med nærmere 600 transportenheter på veiene hver dag tar vi ansvar - få aktører stiller så store krav til teknologi og miljø.

ASKO er sertifisert etter ISO 22000 - et kvalitets-system for næringsmidler, og ISO 14001 - miljøstyring.

ASKOs ambisjoner:
- Norges mest kundeorienterte og effektive logistikkpartner
- Konkurransedyktig håndtering av hele varestrømmen
- Bærekraftig
- Klimanøytral

ASKO VEST AS er en ledende engrosbedrift med ca.360 ansatte og forventet omsetning på NOK 7,5 milliarder i 2017. Markedsområdet er Hordaland og Sogn og Fjordane. Selskapet leverer til dagligvareforretninger, storhusholdninger og servicehandelen, og er lokalisert i Arna bydel i Bergen.
NorgesGruppen