Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

« Tilbake til Ledige stillinger

ASKO VEST søker teamleder Plan og analyse

ASKO VEST søker teamleder Plan og analyse

ASKO Vest AS er i sterk vekst og vi ser for oss fortsatt ekspansjon og utvikling. Selskapet har en stor og kompleks vareflyt. Avdelingen for Plan og Analyse er nylig opprettet og har ansvar for taktisk/operativ planlegging (herunder ruteplan), masterdata og transittstrømmer. Avdelingen skal håndtere planlegging av hele verdikjeden fra inngående via transitt, plukk, sammenstilling og distribusjon, til varemottak i butikk.

Som teamleder vil du ha ansvar for drift og personal på avdelingen og inngå i lederteamet som rapporterer til distribusjonssjef. Stillingen innebærer å arbeide systematisk med analyser, prosjekt, budsjett, måltall, prognoser og internkontroll/avvikshåndtering. Teamleder skal sikre den daglige driften av avdelingen og ha personalansvar for avdelingens 4 medarbeidere.

Vi søker en analytisk, handlekraftig og samarbeidsorientert teamleder med:

  • Høyere utdanning og relevant erfaring innen logistikk og ledelse (bachelor, høyskole)
  • Meget god fagkunnskap innen lagerdrift, transport og transittstrømmer
  • Pågangsmot, resultatorientert innstilling og gjennomføringsevne
  • Dokumentert erfaring fra operativ ledelse
  • Kundefokus
  • Gode muntlige og skriftlige språkkunnskaper i norsk og engelsk
  • Meget gode kunnskaper innen Microsoft Excel

Som person er du selvledende og vet å disponere din tid og energi på en målrettet måte. Du er utholdende, prioriterer å få jobben gjort og håndterer hindringer uten å miste fokus. Du er opptatt av å overholde tidsfrister, nå mål og organisasjonens kvalitetskrav. Som teamleder er du opptatt av samarbeid. Du bidrar aktivt inn mot dine medarbeidere og andre avdelinger for å oppnå ønskede resultater.

 Vi tilbyr:

  • Spennende og krevende arbeidsoppgaver i et hektisk miljø
  • Gode betingelser
  • Et godt arbeidsmiljø blant dyktige medarbeidere

Er dette en type utfordring som ligger innenfor ditt ambisjonsnivå kan du registrere en henvendelse med CV snarest og innen 6.desember 2017 hos www.human-as.no REGSTRER DIN SØKNAD HER

Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte Ørjan Hummelsund i Human AS 913 11 991. Alle henvendelser vil behandles konfidensielt.

Etter samtykke fra aktuelle kandidater vil bakgrunnskontroll bli gjennomført.

ASKO har forsynt Norges befolkning med mat siden 1866, har i dag 3.300 ansatte og omsatte for over 55 milliarder kroner i 2016.

ASKO omfatter 13 regionale ASKO-selskaper, lokalisert fra Lillesand i sør til Tromsø i nord.

ASKO er NorgesGruppens engrosvirksomhet. NorgesGruppen er Norges største handelshus, og ASKO er Norges største grossist.

ASKO leverer til bl.a. Kiwi, Spar, Joker, Eurospar, Meny, Deli de Luca, Mix, Shell, Esso og Best, samt til hoteller, restauranter, kafeer, kantiner, fastfood, sykehus og offentlig virksomhet.

ASKO er en ledende logistikkbedrift i Norge og i europeisk sammenheng. Vi investerer i moderne lagre og teknologi.

Som en av landets største transportbedrifter med nærmere 600 transportenheter på veiene hver dag tar vi ansvar - få aktører stiller så store krav til teknologi og miljø.

ASKO er sertifisert etter ISO 22000 - et kvalitets-system for næringsmidler, og ISO 14001 - miljøstyring.

ASKOs ambisjoner:
- Norges mest kundeorienterte og effektive logistikkpartner
- Konkurransedyktig håndtering av hele varestrømmen
- Bærekraftig
- Klimanøytral

ASKO VEST AS er en ledende engrosbedrift med ca.360 ansatte og forventet omsetning på NOK 7,5 milliarder i 2017. Markedsområdet er Hordaland og Sogn og Fjordane. Selskapet leverer til dagligvareforretninger, storhusholdninger og servicehandelen, og er lokalisert i Arna bydel i Bergen.
NorgesGruppen