« Tilbake til Ledige stillinger

MENY Slemmestad søker kjøpmann

MENY Slemmestad søker kjøpmann

Som kjøpmann ved MENY Slemmestad får du totalansvaret for den daglige driften av butikken. Du får et betydelig personal- og resultatansvar, og skal lede butikken etter selskapets overordnede mål og verdier. Videre har du ansvaret for at kundene møter en inspirerende butikk med et bredt varesortiment og serviceinnstilte medarbeidere, hver eneste dag.

Du er den viktigste kulturbyggeren, og vi tror at nøkkelen til suksess er å ha en ambisiøs leder som kan skape gode holdninger, kunnskap og engasjement hos alle medarbeidere. Du går foran som et godt eksempel og yter eksemplarisk service, samtidig som du inspirerer dine ansatte. Som kjøpmann er du videre ansvarlig for å maksimere omsetning og lønnsomhet gjennom planer, budsjetter og kostnadsoppfølging i henhold til MENYs konsept og standard. 

Butikken omsatte i 2017 for 96 millioner, og har 49 ansatte. 

Vi søker deg: 
Som ikke går av veien for nye utfordringer og ikke gir deg før resultatene er nådd. Du bør ha solid erfaring fra bransjen, fortrinnsvis som leder, og utdannelse utover videregående skole. Lang erfaring kan kompensere for formell utdannelse. 

Vi kan tilby:  
En svært spennende og utfordrende lederstilling med gode betingelser i Norges største dagligvarekonsern. Vi har en rekke opplæringsprogrammer gjennom vår egen interne skole, og det er store utviklingsmuligheter i kjeden. 

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen. Søknader vurderes fortløpende.

 

Med 200 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.