Nyhetsarkiv

Sorter på:
    24.01.2024

    Ny podkast: Hva ble Matsvinnutvalgets konklusjoner?

    Hva er Matsvinnutvalgets konklusjoner? Det er tema i en fersk episode av podkasten Øre for mat.
    24.01.2024

    NorgesGruppens miljøfond for ansatte

    NorgesGruppens miljøfond ble opprettet i 2013 for å hjelpe NorgesGruppens ansatte med å redusere sitt eget energiforbruk og klimautslipp. For å oppnå dette vil NorgesGruppen delfinansiere miljøtiltak som ansatte gjennomfører.
    11.01.2024

    ASKO først i verden!

    Asko blir verdens første kunde som tar i bruk en ny generasjon elektriske lastebiler fra Scania.
    03.01.2024

    Millionstøtte til nye bærekraftsprosjekter gjennom HANDLE

    NorgesGruppens bærekraftsfond HANDLE går inn med millionstøtte til sju nye prosjekter. Ett av disse er Matsentralen og Kirkens Bymisjons arbeid for å gjøre overskudds-mat om til titusentalls næringsrike måltider for de som trenger det mest. HANDLE ha
    05.10.2023

    Få støtte til ditt prosjekt

    NorgesGruppen ber matbransjen blant annet produsenter, leverandører, organisasjoner, gründere og kunnskapsinstitusjoner om deres beste ideer for å gjøre den norske verdikjeden for mat enda mer bærekraftig. Bærekraftsfondet HANDLE vil støtte prosj
    04.09.2023

    Matsentralen i nye lokaler med støtte fra NorgesGruppen

    10 år etter at Matsentralen så dagens lys kunne Matsentralen Oslo flytte inn i nye og større lokaler på Ensjø i Oslo, med NorgesGruppen som sentral bidragsyter.
    10.08.2023

    Finansiert rapport om migrantarbeideres vilkår

    Hvordan og hvorfor kan det oppstå utnyttelse i rekrutteringen av migrantarbeidere til norsk matproduksjon? Dette har NorgesGruppens bærekraftsfond HANDLE bidratt til å belyse gjennom å støtte et forskningsprosjekt fra Kinginstituttet på temaet.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »