NorgesGruppen har siden 2014 fulgt tydelige mål for arbeidet med å få kundene til å spise mer frukt og grønt, flere grove kornprodukter, mer fisk og mindre salt. Målene for perioden 2016–2020 dekker også reduksjoner av mettet fett og sukker, og vekst i produkter med Nøkkelhullet.
NorgesGruppen lanserte nylig sunt smågodt bestående av oppkuttet frukt og grønnsaker i porsjonsposer eller -beger. Det sunne smågodtet vil ligge ved kassene og følge samme priser som vanlig smågodt i KIWI-butikkene i påsken.
Konserndirektør Per Roskifte er programleder når Torgeir Micaelsen (Arbeiderpartiet), Jan Paul Bjørkøy (KIWI) og Aina Marie Lien (NorgesGruppen) diskuterer dagligvare og et sunt kosthold.
Du kan abonnere på podcasten i iTunes her.
Eller hør siste episode av NorgesGruppens podcast her:
Hør tidligere episoder her: