Lansering av Gla’laks - Invitasjon til frokostseminar

Lansering av Gla’laks - Invitasjon til frokostseminar

Er det mulig å lage en laks som er bærekraftig fra fjord til bord?
24. august 2015

 En endas unnere laks med full sporbarhet? Uten at prisen skremmer bort folk fra fiskedisken?

NorgesGruppen og Lerøy vil bevise at det er mulig. Velkommen til frokostseminaret som skal sikre full tillit til norsk oppdrettslaks blant norske forbrukere!

Seminaret starter kl. 09:00 

- Fersk fisk i vekst, v/ kategorisjef i NorgesGruppen, Vidar Olsen
- Myter og sannheter om Norsk havbruk v/direktør Øyvind Lie og forskningsdirektør Ingvild Eide Graff (NIFES)
- Dette er Gladlaks v/konsernsjef i Lerøy, Henning Beltestad
- Gladlaks – sunnhet til folket! v/Kiwi-sjef Jan Paul Bjørkøy
- MENY-lauget v/Espen Lie presenterer laksen (kort film)
- Servering av smaksprøver (30 min)

Seminaret er slutt kl. 11:00.

For påmelding eller spørsmål, kontakt Bård Gultvedt, direktør for næringspolitikk og myndighetskontakt i NorgesGruppen, på tlf. 913 35 104 eller e-post Bard.Gultvedt@norgesgruppen.no.

Frokostseminarer er den 26. august, kl 09 – 11 på Thon Hotel Opera, møterom Carmen. Adresse Dronning Eufemias gate 4, 0191 Oslo.

Det vil bli servert Gla’laks.

KONTAKTPERSON

Bård Gultvedt
Direktør for næringspolitikk og myndighetskontakt
91335104