Frida Smedsrud Kristensen, HR avdelingen

Frida Smedsrud Kristensen, HR avdelingen

– Mentorsamtalene har fått meg til å innse at det finnes få begrensninger for hva man kan oppnå i arbeidslivet, så lenge man er engasjert og har et driv.
11. august 2021

Hvordan har det vært å jobbe i HR-avdelingen i sommer?

GØY! Hverdagen har vært begivenhetsrik, variert og lærerikt. Jeg fikk tidlig et konkret rammeverk og en grundig veiledning i problemsstillingen i hovedprosjektet mitt, som dreier seg om prestasjonsledelse. Likevel har jeg fått full frihet til hvordan jeg ønsket å løse oppgaven, og så har jeg fått god oppfølging underveis i arbeidet. De første ukene var dynamiske og fulle av nye inntrykk. Gjennom frokostseminarer, bedriftsbesøk og møter med ledere i ulike avdelinger har jeg fått innblikk i NorgesGruppen og hvordan ting fungerer i et stort konsern som de aller fleste har en relasjon til!

Hvilke råd vil du gi andre studenter?

Søk internship i NorgesGruppen! Vær «på», og ikke bli sjenert hvis du kommer videre til intervju. Vis at du er engasjert! Jeg opplever at det er stor takhøyde i NorgesGruppen, så ikke vær redd for å si noe feil. Dersom du får jobben, ikke nøl med å komme med ideer og innspill. Du skal aldri være redd for å gjøre noe ut av deg selv. Som sommerstudent i NorgesGruppen får du også en egen mentor, som er enten leder eller direktør. Mentorsamtalene har fått meg til å innse at det finnes få begrensninger for hva man kan oppnå i arbeidslivet, så lenge man er engasjert og har et driv.