« Tilbake til Ledige stillinger

Er du god på fisk og sjømat? MENY Høvik søker fiskeansvarlig!

Er du god på fisk og sjømat? MENY Høvik søker fiskeansvarlig!

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer stort utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Hvøik trenger vi nå en ny fiskeansvarlig som kan sørge for at vi selger fisk og sjømat av beste kvalitet, og kan hjelpe kundene våre med tips og råd til et bedre fiskemåltid.

Dette er en heltidsstilling, og arbeidstid omfatter dagtid, kveld og helg.
Oppstart: etter avtale

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Du vil få ansvar for den daglige driften av vår fiskeavdeling. Kundene våre forventer at du har høy fagkunnskap, noe du vil få ved å bli godt kjent med alle varene vi selger. Om du allerede har erfaring fra MENY og har fagbrev som sjømathandler eller kokk er det et stort pluss. 

Sjømat er håndverk, og store deler av dagen går med på å skjære, filetere og bearbeide fisk. I avdelingen har du også ansvar for håndtering av bestillinger, leverandørkontakt, svinnkontroll og IK-mat. Dette krever en viss grad av struktur og orden, noe som kommer til uttrykk i din ryddige avdeling og nøye kalkulerte bestillinger. Det vil også være oppgaver som varepåfylling og åpning/stenging av disk, som innebærer både tunge løft og hektisk tempo.

Det er ikke bare fisk og skalldyr som er viktig for deg, du trives også med mennesker og salg. Din genuine interesse for sjømat blir godt synlig for alle våre kunder som får hjelp av deg - du briljerer gjerne med kunnskapen din og sørger for at kunden kan kokkelere med sjømat på sitt eget kjøkken. Dine kollegaer får også nyte godt av alt du vet, for du har ansvaret for å lære opp nyansatte og dele av din kunnskap om flyndre, blekksprut, blåskjell og ørret. Det er derfor viktig at du er god på å formidle fagkunnskapen din og kan yte unik service. For å søke på stillingen må du ha fylt 18 år.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Høvik er en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle vår ansatte. I MENY er det gode muligheter for videre karriere, og som fiskeansvarlig kan du jobbe målrettet mot å bli ferskvaresjef gjennom både traineeprogram og lederkurs.

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring, i stedet for å laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

 

MENY er Norges største supermarkedkjede med nesten 200 butikker og en omsetning på over 22 milliarder kroner. Vi har 10 000 stolte matarbeidere som sørger for gode handleopplevelser hver eneste dag!