« Tilbake til Ledige stillinger

Har du kompetanse og engasjement innen personvern og GDPR?

Har du kompetanse og engasjement innen personvern og GDPR?

I Trumf og Sylinder er vi opptatt av å ivareta medlemmenes personopplysninger. Vi søker derfor etter en faglig sterk person som brenner for at personvernet blir ivaretatt i utviklingen av digitale løsninger mot forbruker og mot partnere i Trumf-programmet. Du vil rapportere til daglig leder i Trumf AS. 

 

Personvernrådgiverens oppgaver vil variere fra rådgivning og opplæring til kontroll av etterlevelse. Arbeidet innebærer utstrakt kontakt og samarbeid med blant annet medarbeidere i Trumf AS, Sylinder AS, personvernombudet, fagansvarlig personvern i NorgesGruppen.  

 

Hva vil være dine oppgaver? 

Hos oss får du en unik mulighet til å arbeide med praktiske og svært varierte temaer innenfor personvern, informasjonssikkerhet og risikohåndtering. Eksempler er videreutvikling av Trumf-programmet, kundeservice, digitale tjenester som mobil betaling, netthandel, digitalmarkedsføring, oppdatere styringssystem i tråd ed endringer i lovverk eller konsernkrav. Du vil ha oppgaver innenfor: 

 • Forvaltning og videreutvikling av styringssystemet for personvern (retningslinjer, rutiner, avtaler og annen dokumentasjon) 
 • Vurdere personvern i nye løsninger 
 • Ivareta personvern innen digitale tjenester og løsninger, inkludert at det gjøres risikovurderinger, DPIA, revisjoner, oversikt over behandlingsaktiviteter, etc.   
 • Opplæring og kunnskapsdeling innenfor våre områder 
 • Koordinere avvikshåndtering ved eventuelle sikkerhetshendelser og brudd på personvern 
 • Koordinere personvernarbeidet i Trumf og Sylinder med konsernets fagansvar for personvern 

Hvem ser vi etter? 

Vi ser etter deg med engasjement for personvern, og med gjennomføringsevne. Du er løsningsorientert og serviceinnstilt, og trives i en hektisk arbeidshverdag med varierte problemstillinger. Du liker å bygge gode relasjoner på tvers, men er også glad i å jobbe selvstendig og strukturert. Du beskrives som en person med høy faglig og personlig integritet som evner å holde hodet kaldt under press. Vi tror du kan kjenne deg igjen i følgende: 

 • Du har relevant utdannelse og erfaring innenfor personvern, informasjonssikkerhet og/eller risikostyring  
 • Du har god forståelse for digitalisering og forretningsutvikling generelt 
 • Du har gjerne erfaring med vurdering av personvernkonsekvenser (DPIA) og risikovurderinger  
 • Du trives med å lære bort og presenterer informasjon på en oversiktlig og systematisk måte  
 • Du har høy personlig integritet og vet at dette kreves for å bygge tillitsfulle relasjoner  

 

Hva kan vi tilby deg? 

Vi kan by på en spennende arbeidsdag med gode muligheter for faglig utvikling, og deltagelse i innovasjonsarbeidet vi gjør for å bygge Norges mest attraktive lojalitetsprogram.  Personvern er forretningskritisk i alt vi gjør, og du vil ha en viktig rolle i å utvikle og styrke etterlevelsesarbeidet i Trumf og Sylinder. Gjennom oppgavene vil du samarbeide med ulike fag- og forretningsområder, og du vil bli en del av et hyggelig arbeidsmiljø med engasjerte og dyktige kollegaer. 

 

 Søknadsfrist: 19. august 2022

Vi gleder oss til å høre fra deg som finner denne muligheten interessant!

Trumf er Norges største lojalitetsprogram med mer enn 2 millioner husholdningsmedlemmer som sparer over en milliard kroner i bonus per år. Konseptet er et sentralt utgangspunkt for utviklingen av digitale tjenester og kundedialog for Norgesgruppen sine kjeder og samarbeidspartnere. Selskapet er samlokalisert og jobber i matrise med Sylinder AS som leverer analyse og digitale tjenester til partnerne. Foruten NorgesGruppen sine dagligvarekjeder har Trumf flere eksterne partnere. Trumf eier og drifter konseptet ViaTrumf, som tilbyr bonussparing hos mer enn 200 nettbutikker.

NorgesGruppen er landets største handelshus. Våre rundt 44.000 medarbeidere står på hver dag for å gjøre hverdagen enklere for folk flest, og daglig besøker mer enn 1,2 millioner kunder butikkene våre. Vi brenner for å gjøre dagligvarene billigere og bedre, inspirerer til gode matopplevelser, og bidrar til grønne og sunne valgmuligheter. Kjedekonseptene våre skal dekke alle forbrukerbehov; KIWI er lavprisbutikken, MENY og SPAR er supermarkedkjedene, mens Joker og Nærbutikken er våre nær- og distriktsbutikker. I tillegg til de fysiske butikkene satser vi selvsagt også på nett, derfor har meny.no nå blitt landets største matside. I tillegg har vi kjedene Deli de Luca, MIX og Jafs innen servicehandel, og vi driver virksomhet innen en rekke andre områder som du kan lese mer om på nettsidene våre. For at butikkene over hele landet alltid skal ha tilstrekkelig med varer sørger grossistvirksomheten ASKO for at vareflyten fra produsent til butikk er så effektiv og miljøvennlig som mulig. Vi er alltid på jakt etter nye kollegaer som brenner for det samme som oss. Er det deg?