« Tilbake til Ledige stillinger

ASKO ØST Servering søker markedskonsulent til Oslo

ASKO ØST Servering søker markedskonsulent til Oslo

ASKO Øst Servering har to salgsteam med markedskonsulenter som betjener serveringsmarkedet på Østlandet. Nå styrker vi laget på det ene teamet og søker en ambisiøs markedskonsulent som skal konsentrere seg om Osloområdet.

Har du god kunnskap om serveringsbransjen og er du en resultatdreven person? Da kan du være rett person til å bli en del av vårt salgsteam.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

 • Utvikling av kunder i egen portefølje primært innen restaurantsegmentet
 • Innsalg av varegrupper og tjenester til etablerte kunder
 • Kundeaktiviteter med fokus på kvalitet og positiv utvikling for kundene
 • Sette egne budsjettmål
 • Være kundens rådgiver

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Matfaglig kompetanse som kokk eller utdannelse fra vin- og drikkevarebransjen
 • Tidligere salgserfaring innen verdisalg med tilhørende resultater – B2B
 • Erfaring fra hotell-, bar- eller restaurantmarkedet i Oslo

Personlige egenskaper som vil hjelpe deg å lykkes i denne rollen:

 • Høy forståelse av businessaspekt innen serveringsmarkedet
 • God struktur, ryddighet og økonomisk forståelse
 • Selvgående og initiativrik med høy grad av egenmotivering
 • God skriftlig og muntlig formuleringsevne

Dersom du trives når du får samhandle med andre mennesker, skape relasjoner og motiveres av å få tillit hos kunden, da tror vi du vil lykkes hos oss.

Hos oss får du en interessant og utfordrende stilling i et hektisk miljø. Du vil være mye ute hos kundene våre, og teamet ditt vil alltid være der å backe deg når du trenger det. Vi snakkes og samles hele gjengen med jevne mellomrom, så du vil kjenne på teamfølelsen også.

Vi er opptatt av å hele tiden forbedre oss og du vil få faglig og personlig oppfølging og utvikling.

ASKO Øst Servering er en del av et meget solid konsern med gode og trygge framtidsutsikter. Du vil kjenne på stolthet over egen arbeidsplass og vi syns selv at vi har det hyggelig og gøy på jobb. 

Vi har goder som firmahytter, subsidiert kantine, bedriftsidrettslag, fri bruk av trimrom, med mer, i tillegg til gode forsikringsordringer.

 

Søknadsfrist: 28. august 2022. Søknad og CV sendes elektronisk via www.asko.no eller www.finn.no.

Ved behov for nærmere opplysninger om stillingen, kontakt salgsleder Stig Sørensen via mail stig.sorensen@asko.no.
 
Etter samtykke fra aktuelle kandidater vil bakgrunnssjekk bli gjennomført av Semac.

ASKO har tradisjoner for leveranser av mat tilbake til 1866 og er i dag en moderne logistikkbedrift med over 3.000 ansatte.

ASKO omfatter 13 regionale ASKO-selskaper, lokalisert fra Lillesand i sør til Tromsø i nord, samt sentrallagre og samlastingsterminal på Vestby i Akershus.

ASKO er engrosvirksomheten til Norges ledende handelshus, NorgesGruppen, og leverer til både dagligvare- og serveringsmarkedet.

Kundene er bl.a. Kiwi, Spar, Joker, Eurospar, Meny, Deli de Luca, Mix, Shell, Esso og Best, samt til hoteller, restauranter, kafeer, kantiner, fastfood, sykehus og offentlig virksomhet.

ASKO er en ledende logistikkbedrift i Norge og i europeisk sammenheng. Vi investerer i moderne lagre, transpoertmateriell og teknologi for å skape en mest mulig effektiv verdikjede fra produsent til kunde.

ASKO har en ambisjon om å være bærekraftig og klimanøytral. Som en av landets største transport-virksomheter krever dette at vi er i front med å ta i bruk miljøvennlige transportløsninger. Vår virksom-het er energikrevende, og vi produserer nå mer fornybar energi fra sol og vind enn det vi forbruker.

ASKOs ambisjoner:
• Effektiv logistikk til fornøyde kunder
• Konkurransedyktig håndtering av hele varestrømmen
• Bærekraftig og klimanøytral

ASKO ØST AS er en ledende engrosbedrift med ca. 400 ansatte og en omsetning i 2021 på ca NOK 9,1 milliarder. Markedsområdet er det sentrale Østlandsområdet. Selskapet leverer til dagligvareforretninger, storhusholdninger og servicehandelen og er lokalisert i Vestby.