« Tilbake til Ledige stillinger

Er du vår nye Baker/Produksjonsmedarbeider?

Er du vår nye Baker/Produksjonsmedarbeider?

I det daglige arbeidet med å tilby forbrukere de ferskeste, og mest fristende, brød- og bakervarer fra lokale bakerier hver dag, har vi nå behov for en ny lærevillig og ambisiøs baker til Bakehuset Tunold. Bakehuset Tunold er et bakeri med lange tradisjoner. Vi leverer dagsferske brød og hvetebakst fra Sognefjorden i sør til Storfjorden i nord, fra Luster i øst til Solund i vest.

Du vil trives hos oss om du:                            

Liker produksjon av småvarer og brød, da det i stor grad blir arbeidsoppgavene.

Liker å samarbeide med andre, håndterer å arbeide i et hektisk miljø med fokus på forbedringer, og generelt er løsningsorientert og har interesse for bakeprosess.

Dette MÅ du kunne for å søke:

Bakerne våre produserer hele tiden, og presterer døgnet rundt for å levere til forbrukerens ønsker. Du må derfor takle et hektisk miljø og ukurante arbeidstider.

Du må beherske norsk skriftlig og muntlig på et nivå slik at alle raskt og enkelt forstår deg.

Du må kunne identifisere deg med Bakehusets verdier: Ekte, Glødende, Alltid Forberedt og Helt i front.

Det er en fordel om du:

Kompetanse er svært viktig for oss, det er derfor et ønske om at du har fagbrev som baker eller lang og god erfaring innen bakefaget.

Vi oppfordrer også kandidater som er motiverte og har et ønske om å bygge erfaring og kompetanse innen bakefaget til å søke på stillingen.

Har erfaring fra produksjon, prosess eller næringsmiddelindustri.

Har grunnleggende datakunnskaper, vi bruker bl.a. M3 og Officepakken.

Er kjent med hygieneregler innen næringsmiddelproduksjon.

Vi tilbyr:

Vi har konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger.

Arbeidsmiljøet er godt og uformeldt og en stor andel av ledere og nøkkelpersonell hos oss er rekruttert internt, slik at utviklingsmulighetene er gode.

Vi tar sikkerhet og kvalitet på alvor, derfor vil du få tilstrekkelig og god opplæring før du får bruke våre maskiner og produsere hos oss.

Informasjon om bakeriet:

I 1986 etablerte sønnen til Morten Dag Tunold, Leif Petter, Tunolds Bakeri AS på Nordfjordeid. I 2002 gikk Tunolds Bakeri inn i Bakehuset, som igjen ble en del av Bakers i 2004. I dag leverer Bakehuset Tunold brød fra Sunnmøre i nord til Sogn i sør. Halvfint brød og Fjordabrød er to av våre lokale spesialiteter.

Søknad sendes snarest og senest innen 21.08.2022. Vi ber deg benytte søknadslinken på www.norgesgruppen.no. 

Bakehuset AS er Norges ledende og største bakehus, bestående av 11 lokale, tradisjonsrike bakerier i Sør- og Midt-Norge. Årlig omsetning er på ca. 1,8 mrd NOK og bedriften har ca. 1 000 medarbeidere. Vi leverer et bredt spekter av konditor og bakervarer til dagligvarehandel, storhusholdning og kiosk/bensin- og servicehandel. Hovedkontoret ligger på Økern i Oslo. Bakehuset AS er 100 % eid av NorgesGruppen ASA.