« Tilbake til Ledige stillinger

Vi søker en kjemiker/toksikolog/materialviter til spennende stilling i dagligvarebransjen

Vi søker en kjemiker/toksikolog/materialviter til spennende stilling i dagligvarebransjen

Unil sin ambisjon er å skrive merkevarehistorie. Det gjør vi ved å bygge sterke merkevarer som skaper konkurransekraft for butikk og til storhusholdningsmarkedet, møter nye forbrukerkrav og leverer produkter som forbruker kan stole på. Bærekraft er en forutsetning i dette arbeidet, og du har nå mulighet til å bidra til at vi når denne ambisjonen i rollen som fagsjef produktkvalitet non-food.

Fagsjefen vil ha ansvaret for kvalitetsarbeidet for egne non-food kategorier og inngå i kvalitet- og bærekraftsavdelingen. Som fagsjef produktkvalitet vil du, i tett samarbeid med kategori- og innkjøpssjefer, jobbe med utvikling og vedlikehold av mange ulike typer produkter innen nonfood-området. Du vil samtidig ha en bred kontaktflate internt i Unil, mot kvalitetsavdelingen i NorgesGruppen, samt våre kunder og leverandører.

Innenfor kategorien non-food har Unil over 500 produkter og vi jobber stadig med forbedringer av disse. Du bør derfor være fremoverlent og evne se nye utviklingsmuligheter innenfor kategori og produkt, det være å følge trender og møte forbrukers forventinger, kvaliteten eller konkurransedyktigheten. Visste du for eksempel at vi var først ute med svanemerkede batterier?

 

Sentrale ansvarsområder:

  • Ansvarlig for totalkvalitet og produktsikkerhet for nonfoodprodukter innen egne kategorier
  • Leverandøroppfølging og leverandørbesøk
  • Produktmerking og produkttesting
  • Holde seg selv og resten av organisasjonen oppdatert på regelverk
  • Oppfølging av reklamasjoner og interne avvik
  • Delta i innovasjonsprosjekter og annet prosjektarbeid
  • Medvirke til forbedringsarbeid i Unil
  • Bidra i våre Internasjonale innkjøpssamarbeid
  • Myndighetskontakt

 

Hva skal til for å lykkes?

Vi mener at du har en utdannelse innen naturvitenskap, og har god oversikt over kjemisk regelverk som for eksempel REACH, CLP, produktforskriften, kosmetikkforskriften, matkontaktforskriften, leketøysforskriften. Det er en fordel om du har erfaring fra kvalitetsarbeid og revisjon, vi tror likevel at personlighet og motivasjon er det viktigste.

Vi ønsker oss en strukturert og analytisk kollega i denne rollen, som lett evner å forstå komplekse verdikjeder. Du er selvstendig, tar aktivt initiativ og samarbeider godt med andre mennesker fra ulike fagområder og kulturer. I tillegg verdsetter vi at du er merkevareorientert,har en utpreget gjennomføringskraft og tør komme med egne meninger og synspunkter. Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner på norsk og engelsk er en forutsetning.

 

Vi kan tilby deg en utfordrende og sentral rolle med stort ansvarsområde og gode personlige utviklingsmuligheter. Du bli en del av et dynamisk og ambisiøst arbeidsmiljø. 

Søknadsfrist er 21. August 2022

NorgesGruppen er landets største handelshus. Våre rundt 44.000 medarbeidere står på hver dag for å gjøre hverdagen enklere for folk flest, og daglig besøker mer enn 1,2 millioner kunder butikkene våre. Vi brenner for å gjøre dagligvarene billigere og bedre, inspirerer til gode matopplevelser, og bidrar til grønne og sunne valgmuligheter. Kjedekonseptene våre skal dekke alle forbrukerbehov; KIWI er lavprisbutikken, MENY og SPAR er supermarkedkjedene, mens Joker og Nærbutikken er våre nær- og distriktsbutikker. I tillegg til de fysiske butikkene satser vi selvsagt også på nett, derfor har meny.no nå blitt landets største matside. I tillegg har vi kjedene Deli de Luca, MIX og Jafs innen servicehandel, og vi driver virksomhet innen en rekke andre områder som du kan lese mer om på nettsidene våre. For at butikkene over hele landet alltid skal ha tilstrekkelig med varer sørger grossistvirksomheten ASKO for at vareflyten fra produsent til butikk er så effektiv og miljøvennlig som mulig. Vi er alltid på jakt etter nye kollegaer som brenner for det samme som oss. Er det deg?

Unil AS er ansvarlig for import, utvikling, innkjøp og markedsføring av produkter under NorgesGruppens egne merker, og har en portefølje på over 4000 produkter. Unil AS er eid av NorgesGruppen, og har produkter innen både mat- og non-food-kategoriene. Vi fører sterke merker som bl. a. First Price, Eldorado, Folkets, Unik, Fiskemannen, Fersk & Ferdig og Jacobs Utvalgte i vår portefølje. Filosofien bak våre egne varemerker er enkel; du får samme eller bedre kvalitet enn tilsvarende merkevarer til lavere pris. Du finner våre dagligvareprodukter i NorgesGruppens egne butikker: Meny, Kiwi, Spar, Joker, Jacobs, Nærbutikken og Bunnpris.

Hovedkontoret vårt ligger sentralt plassert på Skøyen.