« Tilbake til Ledige stillinger

MENY Amfi Moss søker deltidsmedarbeidere!

MENY Amfi Moss søker deltidsmedarbeidere!

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Amfi Moss trenger vi en nye deltidsansatte som kan gi våre gjester den beste handleopplevelsen.

Vi søker flere nye ansatte til ulike deltidsstillinger. Når du søker kan du krysse av på hvor mange vakter i uka du ønsker deg, og hvilke dager du kan jobbe. Stillingene vil hovedsaklig ha vakter på kveld og i helg, så du kan fint kombinere rollen med f.eks. studier.


Tidspunktet for vaktene kan endres på sikt og det vil være mulighet for flere vakter ved behov og jobbing i høytider/ferier. Oppstart er snarest.

Hvem er du og hva skal du gjøre?

Avdelingen du skal jobbe i er ryggraden i MENY-butikken, og står for over halvparten av butikkens omsetning. I kolonialavdelingen finner du alt fra tørrvarer, drikkevarer, frysevarer, meieri og hygieneartikler. Dine oppgaver vil i stor grad bestå av varepåfylling, rullering og fremtrekk. Du vil også ekspedere i kassa, tømme panteautomaten, hente kundevogner og hjelpe kunder. 

Fordi du skal hjelpe kunder og samarbeide tett med kollegaer ser vi etter deg som liker å snakke med mennesker og som synes service er gøy. Du må kunne løfte tungt og takle å gå mange skritt når du er på jobb. I kolonialavdelingen skjer det alltid noe, og du må ha fart i beina og et smil om munnen for å lykkes. Vi garanterer morsomme dager på jobb, der veien til mer ansvar og større oppgaver er kort for dem som gjør en god innsats. 

Du må ha gode norskkunnskaper og være fylt 18 år.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Amfi Moss er en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle våre ansatte.

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

MENY er Norges største supermarkedkjede med nesten 200 butikker og en omsetning på over 22 milliarder kroner. Vi har 10 000 stolte matarbeidere som sørger for gode handleopplevelser hver eneste dag!