« Tilbake til Ledige stillinger

Er du sulten på å jobbe med big data og analyseplattform i skyen? Da er dette stedet for deg!

Er du sulten på å jobbe med big data og analyseplattform i skyen? Da er dette stedet for deg!

NorgesGruppen er stolte av å levere mat til hvert hjørne av Norge, og vi gjør det så bærekraftig som mulig! For å oppnå dette, trenger vi mer enn bare gode ideer. Vi trenger teknologi og innovasjon. Men mest av alt, trenger vi deg og din kompetanse med på laget!

 

Er du sulten på å jobbe med big data og analyseplattform i skyen? Da er dette stedet for deg!

Vi er i ferd med å etablere neste generasjons Data- og Analyseplattform i sky, som skal understøtte behovene for moderne og fremtidsrettet analyse og rapportering. Vi søker derfor etter flere dyktige kolleger som kan være med å levere løsninger som bidrar til å innovere bruken av data og avansert analyse i dagligvarehandelen og effektivisere manuelle og tidkrevende arbeidsprosesser i butikk og på kontoret.

Vår Data- og Analyseplattform i sky er bygget på Azure med Snowflake, Azure Data Factory, dbt og Power BI.

Du vil kunne jobbe med fullstack-løsninger, fra innhenting av kildedata til presentasjon i et dashboard, eller du kan bygge spisskompetanse på sentrale teknologier i vår Data- og Analyseplattform i sky, og fungere som ekspertutvikler og rådgiver for andre. Vi har flere stillinger ledig, og sammen finner vi det området som passer deg og din kompetanse!

Vårt kompetansemiljø er dynamisk og faglig tungt, takket være et sterkt samspill mellom forretning og teknologi i hele verdikjeden vår.

I NorgesGruppen Data er vi mer enn bare et team - vi er et fellesskap. Vi er opptatt av at våre fire verdier arbeidsglede, brukerorientert, profesjonell og fremtidsrettet tar del av alt vi gjør.

Vi ser for oss at du har flere års relevant erfaring med utvikling av data- og analyseløsninger.

NorgesGruppen er landets største handelshus. Våre rundt 44.000 medarbeidere står på hver dag for å gjøre hverdagen enklere for folk flest. Vi brenner for å gjøre dagligvarene billigere og bedre, inspirerer til gode matopplevelser, og bidrar til grønne og sunne valgmuligheter. Mat til folket, er mat for teknologer. Siden 1960-tallet har vi vært pionerer i Europa på IT-løsninger i varehandelen. Vi utvikler og drifter fremtidsrettede IT-løsninger slik at maten kommer frem til butikker, sykehus og barnehager. Over hele landet.

NorgesGruppen Data består av 220 medarbeidere. Vi er en spennende arbeidsplass med dyktige fagmiljøer; hos oss er IT tett integrert i hele verdikjeden og vi investerer mye i fremtidens løsninger. Vi er lokalisert i nye lokaler på Kalbakken og Skøyen i Oslo. Sulten på en spennende jobb? Vi byr på mat for teknologer.