« Tilbake til Ledige stillinger

Ønsker du en godt betalt ekstrajobb?

Ønsker du en godt betalt ekstrajobb?

ASKO OSLOFJORD AS søker lagermedarbeidere for faste deltidsstillinger til plukk i frukt og grønt avdelingen i Hanekleiva. Er du student eller ute etter en ekstrajobb, så kan dette være det rette for deg! I denne avdelingen benyttes det stemmeplukk og T1 plukktruck. Du må være motivert for en fysisk jobb der det kreves at du er nøyaktig, presis og selvstendig, men samtidig kunne være en bidragsyter i teamet. Vi trenger medarbeidere som skal jobbe fast annenhver lørdag og 1-2 ukedager, fortrinnsvis mandag eller fredag. Vi jobber i en 2 skifts ordning, så jobb etter skole kan tilpasses om du er den rette for oss.

 

ASKO OSLOFJORD AS ønsker mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte til å søke.

 

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Gode data-/systemkunnskaper og teknisk forståelse
 • Punktlig, stabil, pålitelig og initiativrik
 • Effektiv og nøyaktig
 • God helse og fysikk
 • Gode norskkunnskaper
 • Ryddig og systematisk, med engasjement og forståelse for lagerarbeid og matsikkerhet
 • Truckførerbevis T1

Vi kan tilby:

 • Interessant stilling med mange utfordrende arbeidsoppgaver
 • Arbeid i et meget solid konsern med gode og trygge fremtidsutsikter
 • Godt arbeidsmiljø med mange trivelige og dyktige kollegaer
 • Personlige og faglige utviklingsmuligheter

 

Søknadsfrist: 15.oktober 2023.                                        Tiltredelse: Etter avtale.    

        

 

Kandidater vil kunne bli kontaktet fortløpende i prosessen.                                                                        

 

Alle henvendelser behandles konfidensielt. Vår rekrutteringsprosess involverer test som sammen med din søknad og CV, danner grunnlag for videre prosess. Etter samtykke fra aktuelle kandidater vil bakgrunnssjekk bli gjennomført.  

 

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med Teamleder Plukk Frukt og Grønt, Vegard Sveen Hoel

ASKO har tradisjoner for leveranser av mat tilbake til 1866 og er i dag en moderne logistikkbedrift med over 4.000 ansatte.

ASKO omfatter 13 regionale ASKO-selskaper, lokalisert fra Lillesand i sør til Tromsø i nord, samt sentrallagre og samlastingsterminal på Vestby i Viken.

ASKO er engrosvirksomheten til Norges ledende handelshus, NorgesGruppen, og leverer til både dagligvare- og serveringsmarkedet.

Kundene er bl.a. Kiwi, Spar, Joker, Eurospar, Meny, Deli de Luca, Mix, Shell, Esso og Best, samt til hoteller, restauranter, kafeer, kantiner, fastfood, sykehus og offentlig virksomhet.

ASKO er en ledende logistikkbedrift i Norge og i europeisk sammenheng. Vi investerer i moderne lagre, transportmateriell og teknologi for å skape en mest mulig effektiv verdikjede fra produsent til kunde.

ASKO har en ambisjon om å være bærekraftig og klimanøytral. Som en av landets største transportvirksomheter krever dette at vi er i front med å ta i bruk miljøvennlige transportløsninger. Vår virksomhet er energikrevende, og vi produserer nå mer fornybar energi fra sol og vind enn det vi forbruker.

ASKOs ambisjoner:
- Effektiv logistikk til fornøyde kunder
- Konkurransedyktig håndtering av hele varestrømmen
- Bærekraftig og klimanøytral

ASKO OSLOFJORD AS er en engrosbedrift som har en forventet omsetning på NOK 14,4 milliarder i 2023.
Selskapet vil levere matvarer til ca.300 dagligvarebutikker i vårt markedsområde. Vi er lokalisert i Hanekleiva i Holmestrand kommune og på Vestby.