« Tilbake til Ledige stillinger

Er du kokk eller har har matlaging i fingerspissene? MENY Eiktoppen søker ferskvaremedarbeider!

Er du kokk eller har har matlaging i fingerspissene? MENY Eiktoppen søker ferskvaremedarbeider!

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Eiktoppen trenger vi nå en ny ferskvaremedarbeider som kan lage mat, håndtere råvarer og hjelpe kundene våre med tips og råd.

Stillingsomfang: 100%
Arbeidstid: dag, kveld og helg.
Oppstart: snarest, men vi er villig til å vente på den rette


Hvem er du og hva skal du gjøre?
Som medarbeider i vår ferskvareavdeling vil du ha en hektisk og spennende jobb med stor variasjon i arbeidsoppgavene. Du vil ekspedere kunder, skjære og tilberede ulike ferskvarer som kjøtt, fisk og ost, du vil fylle varer og naturlig nok ta oppvasken.  Du vil også arbeide i vår café der du i hovedsak vil kokkelere, men fra tid til annen må du også bidra med ekspedring og forefallende oppgaver. For å få til dette må du like å ha kontakt med mennesker, ha gode samarbeidsevner og ikke være redd for å brette opp ermene for å ta i et tak. 

Øverst på vår ønskeliste står deg som har fagbrev som kokk og som har kompetanse på mat. Dersom du kun kan titulere deg som hobbykokk, kan dette kompensere for formell utdanning - det viktigste er at du kan mat til fingerspissene. Du må også ha gode norskkunnskaper og ha fylt 18 år. For å lykkes må du være en som liker å prate med mennesker, takler utfordringer, tunge løft, hektisk tempo og ikke være redd for å smake på nye ting. 

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Eiktoppen en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle våre ansatte. I MENY er det gode muligheter for videre karriere, og som ferskvaremedarbeider kan du jobbe målrettet mot å bli assisterende ferskvaresjef gjennom både traineeprogram og lederkurs. Vi gleder oss til å gjøre deg til en del av MENY!

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

MENY er Norges største supermarkedkjede med nesten 200 butikker og en omsetning på over 20 milliarder kroner. Vi har 10 000 stolte matarbeidere som sørger for gode handleopplevelser hver eneste dag!