« Tilbake til Ledige stillinger

Bli med i Drivhusprogrammet - Her dyrker vi karrieremat for sultne graduates

Bli med i Drivhusprogrammet - Her dyrker vi karrieremat for sultne graduates

Drivhusprogrammet er et matnyttig IT-rettet graduate-program over to år. Gjennom programmet blir du medlem av ulike utviklingsteam og du blir kjent med noen av våre mange teknologier. Som graduate vil du delta i 2-5 ulike oppdrag der du får oppfølging av faglige veiledere og mentorer.

Våre graduates har fått jobbet med videreutvikling av NGFLYT, ASKO sin bestillingsløsning for over 2000 dagligvarebutikker, automatisere testing av transportplanlegging, deltatt i prosjektet ASKO Maritime som testleder og jobbet med backend-utvikler i Meny Netthandel.

Programmet passer for deg som

  • Snart er ferdig med mastergraden gjerne innenfor IT, eller som har fullført
  • Ønsker å jobbe med utvikling og programmering av systemene til NorgesGruppen og partnerne
  • Er lærevillig, ansvarsfull, fremoverlent og løsningsorientert

«Jeg har fått utfordrende og relevante oppgaver nesten fra dag en. I Drivhusprogrammet har jeg fått lov til å velge ulike oppgaver, også de som virker vanskelige og som kanskje krever en annen kompetanse enn den jeg har. Dette har gitt rom for stor utvikling, og det bare på noen få måneder!» Mathias Gustum, trainee 

Vi tilbyr

  • Onboarding program som ivaretar trivselen, kompetanseplanen og karriereveien din
  • Opplæring i verktøy og basisteknologi som vi benytter oss av i hele organisasjonen
  • Deltakelse i Ungt forum, som er et intataiv for den yngre generasjonen med faglig og sosiale aktiviteter
  • Spennende oppgaver som er med på å løse reele utfordring
  • Etter to år som graduate blir du med i å bestemme hvilken avdeling du ønsker å starte i

Kjenner du det krible tastaturfingrene?
Vi er avhengig av mennesker som har de riktige holdningene og som ønsker å lykkes sammen med oss. Send oss en søknad! Fortell oss om områder du liker å jobbe med, og hvorfor akkurat du er en god kandidat. Legg ved karakterer og CV.

Søknadsfrist: 29 januar 2022, vi selekterer forløpende
Oppstart: August 2022
Annet: Du bli ansatt i en fast, lønnet stilling

Har du spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med:

Ami Thomasgaard
Gruppeledere
Ami.thomasgaard@norgesgruppen.no

Frida Altemyr
HR konsulent
Frida.altemyr@norgesgruppen.no

NorgesGruppen er landets største handelshus. Våre rundt 40.000 medarbeidere står på hver dag for å gjøre hverdagen enklere for folk flest. Vi brenner for å gjøre dagligvarene billigere og bedre, inspirerer til gode matopplevelser, og bidrar til grønne og sunne valgmuligheter. Mat til folket, er mat for Teknologer. Siden 1960-tallet har vi vært pionerer i Europa på IT-løsninger i varehandelen. Vi utvikler og drifter fremtidsrettede IT-løsninger slik at maten kommer frem til butikker, sykehus og barnehager. Over hele landet.

NorgesGruppen sin IT avdeling består av 220 medarbeidere. Vi er en spennende arbeidsplass med dyktige fagmiljøer; hos oss er IT tett integrert i hele verdikjeden og vi investerer mye i fremtidens løsninger. Vi er lokalisert i nye lokaler på Kalbakken og Skøyen i Oslo. Sulten på en spennende jobb? Vi byr på Mat for teknologer