« Tilbake til Ledige stillinger

TEAMLEDER til NorgesGruppen Regnskap

TEAMLEDER til NorgesGruppen Regnskap

Ønsker du å være med å påvirke den digitale regnskapsutviklingen i et av Norges ledende regnskapsselskap, samtidig som du ønsker å vokse som leder, kan dette være jobben for deg!

NorgesGruppen Regnskap AS består av tre avdelinger, fordelt på tre byer, der vi sammen jobber for at våre kunder skal få best mulig kvalitet til konkurransedyktige betingelser. Dette gjør vi gjennom utvikling av digitale løsninger og stort fokus på smart jobbing.  

Avdelingen vår i Brumunddal, som i dag består av 38 personer, ser etter en fremoverlent og ansvarsfull teamleder til å lede ett av våre to team. Du vil i rollen ha personalansvar for 13 dyktige medarbeidere der fokuset er å levere regnskap og regnskapstjenester til butikker innen servicehandel, engros og admin.

Er du en leder med interesse for endringsledelse, teknologi og digitalisering og er god på å engasjere og videreutvikle mennesker? Da kan du være den trygge og inspirerende teamlederen vi er på jakt etter. Vi trenger deg som har et sterkt engasjement og egendriv, som er utålmodig, men samtidig strukturert nok til å bygge sten på sten når vi videreutvikler oss. Du tar eierskap til dine oppgaver og motiveres av engasjerte medarbeidere, et faglig og sosialt miljø å være stolt av og fornøyde kunder. Ditt engasjement smitter over på andre, skaper samarbeid, og bidrar til at teamet lykkes.

 

Du vil ha ansvar for:

  • Støtte og videreutvikle teamet slik at regnskapet behandles effektivt og med rett kompetanse og kvalitet
  • Bidra til videreutvikling og forbedring av rutiner og systemer
  • Rapportering til avdelingsleder


Du er:

  • En engasjert leder som inspirerer og motiverer, og som har erfaring fra endringsprosesser
  • Ambisiøs med solid regnskapskompetanse og kundefokus
  • En relasjonsbygger og har en sikker, profesjonell og trygg fremtoning
  • God til å kommunisere


Den vi søker bør ha høyere økonomisk utdannelse og/eller ha erfaring fra regnskap.

Vi kan love deg en spennende, utfordrende og utviklende lederstilling hos oss. Du vil bli en del av, og få god støtte fra ledergruppen. Du får gode faglige og personlige utfordringer i et dynamisk, hektisk og hyggelig miljø med mange dyktige medarbeidere.  Vi tilbyr stor grad av fleksibilitet og selvstendighet. Noe reisevirksomhet må påregnes. Arbeidssted vil være Jemtlandsvegen 14, Brumunddal.

Ble du nysgjerrig og vil vite mer ta kontakt med avdelingsleder Wenche Lundal Aarsten på tlf. 958 46 257. 

Vi ser frem til å motta din CV og søknad så snarlig som mulig og senest innen 23. januar. Vi vurderer søknader fortløpende!

 

Vi benytter bakgrunnssjekk fra Semac i denne rekrutteringen.

 

NorgesGruppen er landets største handelshus. Våre rundt 40.000 medarbeidere står på hver dag for å gjøre hverdagen enklere for folk flest, og daglig besøker mer enn 1,2 millioner kunder butikkene våre. Vi brenner for å gjøre dagligvarene billigere og bedre, inspirerer til gode matopplevelser, og bidrar til grønne og sunne valgmuligheter. Kjedekonseptene våre skal dekke alle forbrukerbehov; KIWI er lavprisbutikken, MENY og SPAR er supermarkedkjedene, mens Joker og Nærbutikken er våre nær- og distriktsbutikker. I tillegg til de fysiske butikkene satser vi selvsagt også på nett, derfor har meny.no nå blitt landets største matside. I tillegg har vi kjedene Deli de Luca, MIX og Jafs innen servicehandel, og vi driver virksomhet innen en rekke andre områder som du kan lese mer om på nettsidene våre. For at butikkene over hele landet alltid skal ha tilstrekkelig med varer sørger grossistvirksomheten ASKO for at vareflyten fra produsent til butikk er så effektiv og miljøvennlig som mulig. Vi er alltid på jakt etter nye kollegaer som brenner for det samme som oss. Er det deg?

NorgesGruppen Regnskap AS er et datterselskap i NorgesGruppen. Selskapet tilbyr regnskapstjenester til dagligvarebutikker, kiosker, eiendomsselskaper i konsernet og engrosvirksomheten. NorgesGruppen Regnskap AS har ca. 100 ansatte fordelt på kontorer i Brumunddal, Kristiansand og Oslo.