« Tilbake til Ledige stillinger

Bli med på utviklingen av et nytt konsept i et solid konsern!

Bli med på utviklingen av et nytt konsept i et solid konsern!

Bli med på utviklingen av et nytt konsept i et solid konsern!

Har du lyst på en utfordring utenom det vanlige? Gigaboks er et nytt konsept i norsk varehandel som vil utfordre forbrukernes etablerte vaner og inspirere til å tenke annerledes! Tar du utfordringen med å overbevise kunden om at 5 liter håndsåpe eller 10 kg med verdens beste ris er et smart kjøp? Vi trenger en inspirerende butikksjef med smittende humør som kan engasjere og lede sine medarbeidere til å oppnå gode resultater sammen.

 

Du lykkes hvis du

  • Drives av å inspirere og bygge opp dine medarbeidere
  • Tør å prøve noe nytt og tenke annerledes
  • Er service- og resultatorientert og motiveres av tydelige mål og forventninger
  • Tar initiativ til måter å øke omsetning og lønnsomhet
  • Trives med en operativ arbeidshverdag
  • Har kontroll på budsjett, drift og kundemål for butikken
  • Sikrer at etablerte rutiner, lover og regler etterleves.

 

Ønskede kvalifikasjoner

  • Erfaring fra ledelse i varehandel. Gjerne utdannelse innen økonomi, service, ledelse, eller tilsvarende.
  • Gode digitale ferdigheter
  • God tallforståelse

 

Vi tilbyr

En annerledes og utviklende arbeidshverdag i et unikt konsept. Vi tilbyr muligheten til å være med å bygge opp noe helt nytt, hvor du får sterk påvirkning på butikkens og kjedens utvikling.

Som et selskap i NorgesGruppen har vi fordelen av å være et selvstendig selskap i et solid konsern. Vi har konkurransedyktige betingelser og gode ordninger.

 

Er dette noe for deg?

Ta gjerne kontakt med ansvarlig for Gigaboks: Terje Systad på tlf 992 48 524, eller HR: Astrid Algaard på tlf 932 00 214.

Send oss CV og en søknad hvor du sier litt om hvorfor du vil være med på dette via søknadslink på denne siden. Søknadsfrist 30.01.2022.

Gigaboks er et storhandelskonsept rettet mot privatforbrukeren, som vil tilby noe nytt i norsk varehandel. Første butikketablering blir på Lørenskog våren 2022, i storhandelsdelen av Metro-senteret. Her vil det selges matvarer i store forpakninger, spennende partivarer og nyttige faghandelsprodukter. Hos Gigaboks er vi entusiastisk opptatt av å skape handleglede for kunden gjennom spennende vareutvalg, gode partivarer og muligheten for å gjøre et kupp! Vi kan produktene vi selger og gir kunden nye idéer og praktiske løsninger for å få hverdagen til å gå opp. Gigaboks er i utvikling og vil på sikt etableres flere steder i landet. Vil du være med på reisen?