« Tilbake til Ledige stillinger

Deli’s Kitchen søker kokk til dagtidstilling.

Har du matfaglig bakgrunn? Er du genuint interessert i mat, liker å ha det rent og ryddig? Real, kvikk og raus? Da kan det være deg vi er på utkikk etter. 
Deli’s Kitchen er Deli de Lucas eget produksjonskjøkken. Vi leverer salater, wraps, yoghurter, oats, baguetter og dressinger til både Deli de Luca, Veggie de Luca, MENY og flere andre kunder. Kjøkkenet produserer varer mellom 6:00 og 16:00, fra søndag til fredag, og de fleste hos oss har vakter fra 6:00 til 14:00, 7:00 til 15:00 eller 7:00 til 12:00. Dette er i utgangspunktet en 50 % stilling, men med muligheten for fulltid for den riktige kandidaten. 

Deli de Luca ble etablert i 2003 og har i dag 102 butikker, samt et utvalg ESSO stasjoner i Norge. De fleste utsalgene holder åpent 24 timer i døgnet. Deli de Luca og Tiger AS er heleide datterselskaper av NorgesGruppen ASA som er landets største handelshus og har sin kjernevirksomhet innenfor detalj- og engrosvirksomhet. 

Egenskaper: 

  • Du må kunne arbeide effektivt og ryddig, med fokus på å levere høy kvalitet og opprettholde produktiviteten. 
  • Være utadvendt med en positiv innstilling. 
  • Vi jobber som et team og ønsker å styrke teamet vårt, så å kunne spille på lag med andre er viktig for oss. 
  • Være åpen for nye oppgaver og like utfordringer. 
  • Lidenskap for mat og engasjement for storproduksjon 
  • Du må være til å stole på og forstå viktigheten av tillit. 

Kvalifikasjoner: 

  • Må kunne flytende norsk eller engelsk  
  • God faglig kunnskap og erfaring fra arbeid på et produksjons- eller restaurantkjøkken. 
  • Være en lagspiller. Alle er sammen om arbeidet. 

Vi tilbyr: 

  • Gode lønnsbetingelser 
  • Et inspirerende kjøkken der det produseres i høyt tempo. 
  • Rom for å teste ut idéer og utvikle nye oppskrifter. 
  • Godt arbeidsmiljø