« Tilbake til Ledige stillinger

Vil du være med på å skape de beste løsningene innen varehandel som applikasjonskonsulent?

Vil du være med på å skape de beste løsningene innen varehandel som applikasjonskonsulent?

Vårt mål er at du som Applikasjonskonsulent skal stå støtt i å ha ansvar for våre systemer, og sikre at våre systemer til enhver tid er stabile og brukes på en optimal måte. ERP, POS, WEB, eCommerce, masterdata, BI er noen av områdene som du vil kunne arbeide og utvikle deg i hos oss. Vi vil tilby deg god opplæring, og ønsker å bidra til å utvikle deg til enda mer ansvar hos oss i Storcash Norge.

Vi søker etter deg med bakgrunn innen teknologi, økonomi, logistikk eller tilsvarende med interesse for IT, men også deg som er tidlig i karrieren din og ønsker å ta ditt neste steg. Det viktigste for oss er at du motiveres av å skape de beste løsningene innen varehandel. Vi ser for oss at du samspiller godt med andre og kan oversette mellom teknologi og dagligtale, samt er godt vant med å prioritere, og å håndtere flere oppgaver samtidig. Har du god forståelse for forretningsprosesser, gjerne innen varehandel/grossistvirksomheter, kommer det godt med i denne rollen. I denne rollen er det også viktig at du har gode norsk og engelsk ferdigheter, både skriftlig og muntlig. 

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Videreutvikling av systemer, prosesser og rutiner. Oppfølgning av leverandører rundt endringer og leveranser, inkludert testing og produksjonssetting
  • Håndtering av endringsønsker, inkludert utarbeide krav.
  • Oppsett og konfigurasjon av løsningen (-e)
  • Utarbeide og vedlikehold av dokumentasjon og brukerveiledninger
  • Jobbe tett med driftsapparatet for å sikre god opplæring av brukere, og yte support

 

Vårt løfte til deg:

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Et godt arbeidsmiljø, med dyktige kollegaer i hyggelige lokaler ved Alna togstasjon
  • God opplæring både internt og gjennom leverandører samt kursing der det er behov
  • Sosiale arrangementer i Storcash, NorgesGruppen og ASKO

 

For å gi deg bedre informasjon om stillingen, har vi spilt inn en podkast. I denne podkasten intervjuer vi IT sjef Anders Frømyr om selskapet, forventninger til rollen – og hva du kan vente deg i rollen som Applikasjonskonsulent hos Storcash https://soundcloud.com/discover/sets/track-stations:1142208448.

Nysgjerrig på å vite mer?
For nærmere opplysninger om stillingen, kontakt IT-sjef Anders Frømyr på tlf. 47 17 18 19 eller HR-sjef Malin Kärrman på tlf. 90 84 49 94. Du kan også kontakte vår rekrutteringspartner MeyerHaugen AS via Seniorrådgiver, Gabriella Nyborg Hernando via gabriella@meyerhaugen.no.
Søknadsfrist 31.01 2022. Vennligst merk at søknader vurderes fortløpende.

Søk via link; https://meyerhaugen.recman.no/job.php?job_id=247766

 

 

Storcash er en del av engrosvirksomheten i NorgesGruppen og er Norges største Cash & Carry-grossist. Våre ni butikker er godt etablert i store deler av landet. Vareutvalget vårt er stort og variert, spesielt tilrettelagt for proffmarkedet innen blant annet gatekjøkken, restaurant, catering, kiosk og kantiner. I Storcash betyr service og tilstedeværelse noe helt spesielt, og vi er i dag 170 medarbeidere som hver dag jobber for å gi kunden den beste handleopplevelsen. Storcash er en del av engrosvirksomheten i NorgesGruppen, og omsetter for over 1,4 milliarder kroner.