« Tilbake til Ledige stillinger

Butikkmedarbeider deltid 20% Brobekk Storcash

Butikkmedarbeider deltid 20% Brobekk Storcash

Vi søker en person med god forståelse for varehandel. Vi ser etter deg som brenner for butikkdrift og ønsker å jobbe i vår tørrvareavdeling i en 20% stilling. Her vil du sammen med dine kolleger bidra til gode handleopplevelser for våre kunder hver eneste dag. Som butikkmedarbeider vil du være Storcash sitt ansikt utad og et viktig bindeledd mellom kunden og kjeden. Arbeidstid vil variere, men hovedsakelig i butikkens åpningstider man-fre kl.07.00-18.00 og lørdag kl.07.00-15.00. Det forventes at den som ansettes kan arbeide mer i ferier og ved behov. 

 

ARBEIDSOPPGAVER

 • Kasse
 • Varepåfylling og annet forefallende arbeid i butikk
 • Være synlig overfor kunder, og sikre at de får service utover det de forventer
 • Sørge for et godt arbeidsmiljø

 

VÅRE FORVENTNINGER TIL DEG

 • Du er hjelpsom og opptatt av god service til kundene
 • Du er ansvarsbevisst og løsningsorientert
 • Du jobber strukturert og effektivt
 • Du er punktlig og ryddig
 • Du bidrar positivt til et godt arbeidsmiljø
 • Du har høy arbeidskapasitet og gjennomføringsevne
 • Du motiveres av et høyt tempo
 • Du snakker og forstår norsk

 

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER OG ARBEIDSERFARING

Det er positivt om du har salgserfaring, men det er ikke et krav. Det viktigste for oss er hvem du er og at du har lyst til å bidra til et godt arbeidsmiljø. Du må også være lærevillig og fleksibel i forhold til arbeidstid og oppgaver. 

 

VI KAN TILBY

Hos oss får du en variert og spennende arbeidshverdag i et selskap i god vekst. Du vil møte et dynamisk og inkluderende arbeidsmiljø og jobbe med interessante produkter. Som et selskap i NorgesGruppen har vi fordelen av å være i et konsern der muligheten for personlig og faglig utvikling er stor. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle våre ansatte. Vi har konkurransedyktige betingelser og gode personalordninger som firmahytter, pensjon- og forsikringsordninger, inkl. helseforsikring, treningsstøtte og flere arrangementer årlig. Trivelige lokal rett ved Alna togstasjon, med god tilgang på offentlig transport og parkering.

Oppstart: Snarest, men vi er villig til å vente på den rette. Du må ha fylt 18 år for å søke og ha gode norskkunnskaper.

Vi behandler søkere fortløpende. For ytterligere spørsmål om stillingen, ta kontakt med Teamleder Ali Mahnin tlf. 916 71 199.

Vi gjør deg oppmerksom på at vår rekrutteringsprosess involverer tester, som sammen med din søknad og CV danner grunnlag for videre prosess. Som et ledd i rekrutteringsprosessen benytter vi bakgrunnskontroll via eksternt selskap. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Storcash er en del av engrosvirksomheten i NorgesGruppen og er Norges største Cash & Carry-grossist. Våre ni butikker er godt etablert i store deler av landet. Vareutvalget vårt er stort og variert, spesielt tilrettelagt for proffmarkedet innen blant annet gatekjøkken, restaurant, catering, kiosk og kantiner. I Storcash betyr service og tilstedeværelse noe helt spesielt, og vi er i dag 170 medarbeidere som hver dag jobber for å gi kunden den beste handleopplevelsen. Storcash er en del av engrosvirksomheten i NorgesGruppen, og omsetter for over 1,4 milliarder kroner.