« Tilbake til Ledige stillinger

Vil du bli butikksjef for Norges råeste KIWI-butikk?

Vil du bli butikksjef for Norges råeste KIWI-butikk?

Bli en del av det grønne vinnerlaget!

Sommeren 2019 åpner vi Norges tøffeste miljøbutikk, KIWI Lerberg i Hokksund, byen der KIWI-eventyret startet i 1979.

KIWIs nye flaggskip blir på 2000 kvadratmeter, og med den viser vi at vi tar grønnfargen vår på alvor. Butikken blir bygget av miljøvennlige materialer, og taket vil bestå av en idyllisk blomstereng og humlekuber.

Vi søker nå en entusiastisk og resultatdrevet butikksjef med sunt konkurranseinstinkt og stå-på-vilje. Har du et ekstra miljøengasjement, er det et stort pluss.

Som butikksjef vil du ha ansvar for å motivere medarbeiderne, og bidra til at butikken leverer gode handleopplevelser for kunden. Du vil ha det fulle og hele ansvaret for driften av butikken, inkludert personal-, økonomi- og resultatansvar.

Hvis du synes dette høres ut som noe for deg, send din søknad innen søndag 16.12.2018

 

*I KIWI mener vi at mangfold beriker, og våre medarbeidere skal speile befolkningen. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av kjønn, alder, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

**Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadskjema tilknyttet annonsen, samt at det meste av kommunikasjonen vedrørende stillingen vil skje per e-post.

KIWI minipris er en av landets mest ekspansive lavpriskjeder og omfatter over 650 butikker. I 2018 forventer vi en samlet omsetning på 36 milliarder kroner. Kjedekonseptet er faste, lave priser på alle varer og en kostnadseffektiv drift. KIWI minipris er med i NorgesGruppen som er Norges største dagligvaregruppering.