« Tilbake til Ledige stillinger

Deli's Kitchen søker lagermedarbeider deltid

Deli's Kitchen søker lagermedarbeider deltid

Alle ansatte i Deli de Luca har et hjerte som banker for gode opplevelser av mat og drikke. Vi er klar over at suksess i vår bransje avhenger av at våre kunder alltid opplever høykvalitetsprodukter og et bugnende vareutvalg. I den anledning startet vi i 2008 opp en Distribunal i Oslo, som leverer spennende produkter til våre butikker. Produkter som dels blir produsert på vårt eget sentralkjøkken Deli's Kitchen og dels blir levert til Distribunal'en fra våre eksterne leverandører.

I forbindelse med åpning av flere Deli de Luca butikker søker vi flere lagermedarbeidere som kan jobbe deltid hos oss.

 Arbeidsoppgaver:

  • Plukking og pakking av varer.
  • Varemottak og vareplassering.
  • Forefallende lagerarbeid

Kvalifikasjoner:

  • Truckførerbevis
  • Pålitelig og punktlig.
  • Godt humør og god arbeidskapasitet.
  • Fleksibel i forhold til arbeidstider

Vi tilbyr:

  • Godt arbeidsmiljø
  • Ordnede arbeidsforhold

Arbeidssted: Sandstuveien 70, 0680 Oslo

Alle søknader må sendes elektronisk via søknadslink for å bli behandlet.
Søknader på papir eller direkte e-post vil ikke bli behandlet eller returnert.

Deli de Luca Distribunal AS og Delis Kitchen ble etablert i henholdsvis 2008 og 2009. Disse to bedriftene ligger i samme lokale på Grorud rett utenfor Oslo. Delis Kitchen er Deli de Lucas eget kjøkken og her produseres en rekke av våre produkter hver eneste dag. Bakgrunnen for begge disse etableringene er å styrke Deli de Lucas unike posisjon og gjøre oss enda mer konkurransedyktige!

Deli de Luca er et norsk konsept som er en krysning mellom butikk og delikatesseforretning med fokus på god mat og drikke. I løpet av 13 år har vi etablert 39 butikker i Oslo, Bergen, Stavanger, Sandnes, Kristiansand og Trondheim. Vårt konsept har blitt lagt merke til i inn- og utland for et eksepsjonelt vareutvalg, flott design og meget høy servicegrad. Det anerkjente engelske analysebyrået IGD utnevnte våren 2007 Deli de Luca til et av verdens mest interessante handelsselskaper gjennom sin liste Ten to wach. Delis Kitchen tar oss et ytterligere steg i denne retningen, med vårt eget kjøkken har vi en unik mulighet til å forme konseptet akkurat slik vi selv vil.