« Tilbake til Ledige stillinger

Nytenkende og forbedringsfokusert Kvalitetssjef søkes!

MatBørsen skal være et selskap med medarbeidere som er lidenskapelig opptatt av faget, produktene, kulturen og kundene våre. For å kunne ivareta denne målsetningen er vi avhengig av at våre ledere deler denne entusiasmen. Vår nye Kvalitetssjef vil være en sentral bidragsyter til at vi realiserer vårt markedspotensial, og sikre at maten vi produserer på MatBørsen er trygg og holder avtalt kvalitet.

Som Kvalitetssjef vil du ha ansvar for kvalitetsavdelingen og sikre god faglig kompetanse mot kvalitetsledelse i bedriften. Du er en troverdig relasjonsbygger og god på å samarbeide på tvers av organisasjonen. Videre er evnen til å prioritere og riktig involvering viktige suksesskriterier for å lykkes. Det forventes at du har god struktur på eget arbeid, er tydelig og direkte i din kommunikasjon, og god på å gi raske tilbakemeldinger. Stillingen inngår i selskapets ledergruppe og rapporterer til daglig leder.

Som Kvalitetssjef i MatBørsen får du mulighet til å vise din strategiske teft, samtidig som du forventes å ha en praktisk tilnærming ved å være tilstrekkelig tilstede i driftsavdelingen. Stillingens ansvarsområder kan oppsummeres slik:

 • Lede kvalitetsavdelingen med personalansvar
 • Ansvarlig for MatBørsen sitt kvalitetssystem, samt kontinuerlig oppdatering og forbedring
 • Ansvarlig for at MatBørsen alltid leverer i overenstemmelse med lovverket/Mattilsynets krav
 • Etablere systemer som sikrer avtalt produktkvalitet og mattrygghet
 • Forbedring og oppfølging av rutiner innen produksjon, innkjøp og produktutvikling rettet mot Kvalitet.
 • Lede Kvalitetsforum, Produktberedskapsgruppen og HACCP-gruppe
 • Oppfølging av avviksbehandling

Rollen stiller krav til helhetsforståelse internt og eksternt; bransje, næringskjede, økonomi og ledelse. Rett kandidat er handlekraftig og må evne å gjennomføre prosesser. Når du ser muligheter er det viktig å gripe de, skape engasjement og motivasjon, samt sørge for at det iverksettes prosesser for å skape nødvendig utvikling

Vi ønsker å høre fra deg som har følgende utdanning og/eller arbeidserfaring

 • Høyere utdannelse, gjerne bakgrunn som ingeniør
 • Lang og relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende formalkompetanse
 • God faglig kompetanse og erfaring mot kvalitetsledelse
 • Inngående kjennskap til lovverket og mattrygghetsstandarder
 • Mikrobiologi kunnskap
 • Erfaring innen næringsmiddelbransjen- og produksjonsprosesser er en fordel
 • Tydelig, synlig og inkluderende leder som har erfaring med personalansvar

Vi har valgt The Assessment Company AS som samarbeidspartner i rekrutteringsprosessen. Har du spørsmål, kontakt vår rådgiver Stian Dyre Hansen på telefon 916 96 661. Vis interesse for stillingen ved å sende oss din CV og søknad til stian.dyrehansen@theac.no innen søknadsfristen 2. januar 2019.

MatBørsen er en håndverksbedrift som produserer spiseferdige produkter etter prinsippet «God hjemmelaget kvalitet». Organisasjonen og fabrikken holder til i Stokke kommune i Vestfold, og har i dag ca. 220 ansatte. Firmaet ble grunnlagt av Fam. Henriksen i 1994, men er i dag en heleid bedrift av NorgesGruppen ASA. Bedriftens idé har fra starten vært å produsere spiseferdige produkter og måltidsløsninger av høy kvalitet, tilpasset markedets behov og etterspørsel. MatBørsen er den største produsenten av spiseferdige produkter til supermarkedenes ferskvareavdelinger og varmeskap, samt spiseferdige produkter til Storhusholdningsmarkedet. I tillegg produserer de også måltidsløsningene Fersk & Ferdig, Heat & Eat, samt Folkets og Jacobs utvalgte. MatBørsen har vokst fra å være en gründerbedrift til å bli landsledende på ferdigretter og måltidsløsninger. Det er en fremoverlent kultur med mye stolthet knyttet til produktene og «det hjemmelagde». Organisasjonen har en lagspillkultur hvor det er ønskelig med god dynamikk mellom fagområder, linjer og avdelinger. Videre beskrives bedriftskulturen som uformell og åpen, menneskene som jobber her har høy arbeidsmoral og er blide, hjelpsomme og svært kundeorienterte. MatBørsen er opptatt av å bli oppfattet som flinke og ordentlige utad og utøver derfor god kvalitet i sine leveranser.