« Tilbake til Ledige stillinger

Summer internship i NorgesGruppen Data 2019

Summer internship i NorgesGruppen Data 2019

Har du lyst til å jobbe med IT i NorgesGruppen i sommer?

Er du student og ønsker å bidra til å levere løsninger som sikrer vinnere? Vi vil gjerne ha deg med på laget! Vi søker nå etter IT- og datateknologistudenter som ønsker en unik mulighet til å jobbe med spennende og faglig utfordrende oppgaver i ett av Norges største selskaper!

Hos oss vil du i løpet av de 8 ukene internshipet varer få jobbe med å løse relevante oppgaver fra forskjellige forretningsområder i NorgesGruppen. Du vil få muligheten til å være ansvarlig for leveranser i prosjekt hvor du vil jobbe innen BigData/analyse, AI og maskinlæring. Etter endt internship vil du også få muligheten å presentere prosjektets resultater til ledelsen i NorgesGruppen Data og ledere i NorgesGruppen.

Vi ser primært etter deg som har 1 eller 2 år igjen av masterutdannelsen din.

Mer om internshipet

  • 8 ukers internship med oppstart i juni
  • Vi vil ta inn 8 sommerstudenter som fordeles i to team på to ulike prosjekter.
  • Du vil få tett oppfølging og faglig veiledning gjennom perioden
  • Vi har kontorsted på Kalbakken i Oslo, i helt nye og moderne lokaler

Muligheter i NG Data etter endt internship

Det vil være mulig å skrive masteroppgave hos oss dersom det er relevante oppgaver og temaer! Det vil også være muligheter for fast ansettelse etter endt studie.

Søknad

Er du kandidaten vi skal satse på i sommer? I søknaden er det viktig at du skriver litt om hvilket område du har lyst til å jobbe med, og hvorfor nettopp du skal få muligheten til å jobbe sammen med oss!

Send inn CV, søknad og karakterer snarest, og senest innen 6.januar. 

Har du spørsmål, kontakt: Gruppeleder John Christian Hveding, john.hveding@norgesgruppen.no, tlf. 971 30 862 eller Gruppeleder Tove Aulie, tove.aulie@norgesgruppen.no, tlf. 977 00 785.

NorgesGruppen ASA er et ledende handelsforetak innenfor daglige forbruksvarer. Konsernet representerer en markedsandel på 43,1 % av dagligvaremarkedet med ca. 1800 dagligvarebutikker fordelt på blant annet kjedene Meny, Spar, Kiwi og Joker. I tillegg har selskapet ca. 900 kiosker og servicebutikker. NorgesGruppen er også en ledende aktør innen storhusholdnings- og serveringsbransjen. Engrosvirksomheten i NorgesGruppen med sine regionale ASKO-selskaper har ansvaret for den totale vareflyt fra produsent til forbruker.

NorgesGruppen Data AS er et heleid datterselskap av NorgesGruppen ASA. Vi leverer de samlede IKT-prosjekter og -tjenester til konsernet. Siden 1960-tallet har vi vært pionerer i Europa på IT-løsninger i varehandelen. Vi er en spennende arbeidsplass med tunge fagmiljøer; hos oss er IT tett integrert i resten av verdikjeden og vi investerer mye i fremtidens løsninger. Vi er lokalisert i nye og moderne lokaler på Kalbakken i Oslo.