« Tilbake til Ledige stillinger

Analytikere

Til hovedkontoret i Oslo søker vi nå to analytikere. Som analytiker vil du jobbe tett med flere kategorisjefer hvor du er ansvarlig for utarbeidelse av analyser og beslutningsstøtte. Analysene danner grunnlag for forbedringer av varesortiment, leverandørvalg og nye satsningsområder. Stillingen inngår i en analyseavdeling der man benytter en rekke analyseverktøy kombinert med stort og komplekst datagrunnlag.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

  • Gjennomføre sortiments-, markeds-, konkurrent- og trendanalyser
  • Være rådgiver og sparringspartner for kategoriansvarlige
  • Prosjektleder og -deltaker i utviklingsprosjekter i NorgesGruppen og sammen med våre leverandører
  • Delta aktivt i NorgesGruppens årlige leverandørforhandlinger
  • Videreutvikle verktøy og modeller for analyse og beslutningsstøtte

 

Kvalifikasjoner

Vi søker 2 analytikere. Aktuelle kandidater har utdannelse på masternivå innen økonomi eller realfag og noen års relevant arbeidserfaring. Nyutdannede kandidater med mastergrad, alternativt bachelorutdannede kandidater med noen års arbeidserfaring, kan også være aktuelle for stillingene.

  • Høyere utdannelse
  • Gode Excel- kunnskaper og god tallforståelse
  • Initiativrik og selvstendig
  • Analytisk og systematisk
  • Gode IT-kunnskaper

Gode skoleresultater i relevante fag og personlig egnethet og motivasjon vil bli vektlagt.

Du vil arbeide med kompetente medarbeidere i Norges ledende handelshus, og vil få en stor kontaktflate i organisasjonen. Vi kan tilby konkurransedyktige vilkår og gode personlige og faglige utviklingsmuligheter.

For mer informasjon om stillingen, kontakt Arnt Molvig i Compass Human Resources på 934 40 805, eller Leder Kategorianalyse Anders Owren på telefon 924 13 267.CV og søknad med vitnemål fra høyskole/universitet sendes via søknadslinken. Vi benytter bakgrunnssjekk fra Semac i denne rekrutteringen.

NorgesGruppen ASA er et ledende handelsforetak innenfor daglige forbruksvarer. Konsernet representerer en markedsandel på 43,1 % av dagligvaremarkedet med ca. 1800 dagligvarebutikker fordelt på blant annet kjedene Meny, Spar, Kiwi og Joker. I tillegg har selskapet ca. 900 kiosker og servicebutikker. NorgesGruppen er også en ledende aktør innen storhusholdnings- og serveringsbransjen. Engrosvirksomheten i NorgesGruppen med sine regionale ASKO-selskaper har ansvaret for den totale vareflyt fra produsent til forbruker.

Konsernområdet Kategori/Innkjøp i NorgesGruppen ASA har ansvaret for alle leverandørprosesser, innkjøpsbetingelser, samt styring av sortiment og varegrupper for ulike kjeder og kunder innen dagligvare-, servicehandel- og storhusholdningsmarkedet. Avdelingen skal, gjennom årlige forhandlinger og løpende overvåking av markedet, garantere og levere landets beste innkjøpsbetingelser. Deres aller viktigste oppgave er å velge det til enhver tid riktige varesortimentet for hver enkelt kjede. Avdelingen har høyt kvalifiserte kategori- og analyseressurser som sikrer optimale beslutninger i de enkelte prosesser. Sammen med leverandørene blir det gjennomført en rekke prosjekter innenfor kategoriutvikling og optimalisering av sortiment.