« Tilbake til Ledige stillinger

Er du en kremmer og vil drive din egen butikk?

Er du en kremmer og vil drive din egen butikk?

Drømmer du om å drive din egen butikk? Vi ønsker oss reale, rause og kvikke franchisetakere som sammen med oss vil gjøre oss til europas råeste convenience konsept.

Om butikken
Butikken ligger flott plassert ved rundkjøringa etter du kjører over Kanalbrua på vei til Nøtterøy og ble bygd om til Deli de Luca i mai 2017. Her ligger alt til rette for gode resultater.

Deli de Luca - Råest på Convenience
Deli de Luca er et franchisebasert konsept som er etablert i Oslo, Bergen, Sandnes, Stavanger, Kristiansand og Trondheim samt på over 65 Deli de Luca-ESSO stasjoner i Norge. De fleste utsalgsstedene holder åpent 24 timer i døgnet. Konseptet er en fullverdig convenience butikk med en enkel forretningsidé: Vi skal selge gode opplevelser av mat og drikke med fokus på gode måltidsløsninger for folk i farta.

Deli de Luca er 100 % eid av NorgesGruppen og du har et stort apparat i ryggen som vil gjøre sitt ytterste for at du skal lykkes.

Franchisetaker
Suksess avhenger av at våre kunder alltid opplever førsteklasses service, inngående produktkunnskap, høykvalitetsprodukter, bugnende vareutvalg og skinnende rene forretninger.
Dette krever dyktige franchisetakere som gjennom lederskap har evnen til å spre entusiasme, positivitet og initiativ til alle ledd i butikkene og til alle sine medarbeidere. Som franchisetaker vil du drive ditt eget selskap som selvstendig næringsdrivende samt stille en bankgaranti til Deli de Luca Norge AS for drift av butikken.

Personlige egenskaper og kvalifikasjoner
Som franchisetaker vil du ha det fulle ansvaret for driften, inklusive personal-, økonomi- og resultatansvar. Relevant utdanning og erfaring er fordelaktig, men det viktigste er at du/dere er i besittelse av de riktige personlige egenskapene.

 • Du er en kremmer og har en trang til å skape ditt eget
 • Du er lidenskapelig opptatt av mat og drikke
 • Du må ha evnen til å kommunisere, overbevise og begeistre
 • Du har høy arbeidskapasitet
 • Du har ordenssans, være strukturert og selvgående
 • Du er en god selger
 • Erfaring fra varehandel og butikk er positivt med ikke et krav

Vi kan tilby

 • Et kunnskapsrikt og erfarent støtteapparat med funksjoner innen økonomi, salg, personal og ledelse
 • Et konsept under stadig utvikling og sterke personlige utviklingsmuligheter
 • En grundig og detaljert opplæring i regi av servicekontoret
 • Regnskapsføring og lønnsadministrasjon via sentrale funksjoner
 • Meget gode inntjeningsmuligheter
 • Medlemskap i den morsomste kjeden vi vet om - vår egen

Ved behov for ytterligere opplysninger eller for spørsmål, kontakt driftssjef Steinar Pedersen på telefon 48263196 eller mail Steinar.Pedersen@norgesgruppen.no
   
For mer informasjon om konseptet se også

www.delideluca.no

www.norgesgruppen.no

Deli de Luca Norge AS gjennomfører bakgrunnssjekk av søkere etter samtykke fra søkeren. Aktuelle kandidater vil motta informasjon om dette i løpet av søknadsprosessen.

NB! Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen.

Deli de Luca er et norsk konsept fra 2003 bygget på en enkel forretningsidé: Vi skal selge gode opplevelser av mat og drikke. Konseptet er en fullverdig convenience butikk og en on-the-go delikatesseforretning med fokus på gode måltidsløsninger for folk i farta. Du finner konseptet i over 100 butikker, både i storbyer og langs vei på utvalgte Esso-stasjoner. Deli de Luca er 100% eid av NorgesGruppen.