« Tilbake til Ledige stillinger

NorgesGruppen søker Konsernregnskapssjef

NorgesGruppens Konsernregnskapssjef har en sentral rolle i økonomiavdeling konsern og ut mot økonomifunksjoner i andre selskaper i konsernet.

Stillingen innebærer blant annet å påvirke konsernets utvikling ved å gi faglig støtte og rådgiving overfor økonomifunksjonene, herunder økonomiavdeling i de ulike profilhusene, og økonomiledelsen i konsernet.

Arbeidet vil blant annet bestå av månedlig, kvartalsvis og årlig rapportering av konsernets resultat samt prosjektrettede oppgaver i et konsern i stadig utvikling.

Vi søker en selvstendig person med sterk faglig kompetanse innen regnskap, skatt og merverdiavgift. Vi forutsetter at du har gode ferdigheter i excel, jobber proaktivt samt er god til å bygge relasjoner.

Dette er en meget interessant og utfordrende mulighet i et av Norges største selskaper. Du vil inngå i et team med 8 faglig dyktige medarbeidere, og vil få mulighet til å jobbe i et hyggelig miljø med gode muligheter for personlig utvikling.

 

Ansvarsområder:

 • Overordnet ansvar for konsolidering av NorgesGruppen-konsernet
 • Ansvar for utarbeidelse av offisielt konsernregnskap med noter, halvårlig rapportering til Oslo Børs og konsernets årsrapport
 • Ansvar for å utvikle og vedlikeholde konsernets regnskapsprinsipper (IFRS), herunder innføring av nye regnskapsstandarder
 • Faglig ansvarlig for konsernets konsolideringssystem
 • Ansvar for skatt, merverdiavgift og andre nærliggende fagområder, herunder å være konsernets kontaktperson mot Sentralskattekontoret for Storbedrifter
 • Kommunisere og koordinere revisjonsprosessen med konsernets valgte revisor

 

Kvalifikasjoner:

 • Minimum 10 års erfaring fra revisjon og praktisk erfaring med konsernregnskap, hvor de tre siste årene er erfaring fra tilsvarende stilling
 • Høyere relevant utdannelse, fortrinnsvis høyere revisorstudium/Master i Revisjon og Regnskap
 • Høy fagkunnskap innenfor konsolidering, regnskap (NGAAP og IFRS), skatt og merverdiavgift
 • Erfaring med konsolideringsverktøy
 • Målbevisst, resultat- og løsningsorientert
 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner

 

I tillegg til Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver tilbyr NorgesGruppen et godt arbeidsmiljø med utviklingsmuligheter, tilgang til firmahytte og andre ansattfordeler.

Arbeidssted er NorgesGruppens hovedkontor på Skøyen. Stillingen rapporterer til Økonomidirektør.

Dersom dette høres ut som en spennende mulighet ber vi deg sende inn CV og søknad snarest, og senest innen 24. februar 2019. Søkere blir vurdert fortløpende og konfidensielt.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Økonomidirektør Øyvind Jensen på tlf 41207984 eller HR-rådgiver Karoline U. Fossum på tlf 93460226.

Vi benytter bakgrunnssjekk fra Semac i denne rekrutteringen.

NorgesGruppen ASA er et ledende handelsforetak innenfor daglige forbruksvarer. Konsernet representerer en markedsandel på 43,1 % av dagligvaremarkedet med ca. 1800 dagligvarebutikker fordelt på blant annet kjedene Meny, Spar, Kiwi og Joker. I tillegg har selskapet ca. 900 kiosker og servicebutikker. NorgesGruppen er også en ledende aktør innen storhusholdnings- og serveringsbransjen. Engrosvirksomheten i NorgesGruppen med sine regionale ASKO-selskaper har ansvaret for den totale vareflyt fra produsent til forbruker.