« Tilbake til Ledige stillinger

Deli de Luca søker Driftssjef til egen region i Rogaland

Deli de Luca søker Driftssjef til egen region i Rogaland

Vi skal styrke vår driftsavdeling og søker ny Driftssjef med et sterkt butikk- og kundefokus. Stillingen innebærer oppfølgingsansvar for Deli de Luca by-butikker, Deli de Luca på ESSO og Tiger butikk.

 

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene innebærer drifts- og resultatansvar for en egen butikkportefølje på ca. 20 butikker med varierte oppgaver inkludert rekruttering, ledelse, økonomi og nøkkeltallsstyring.

Du vil få ansvar for å sikre god lønnsomhet for våre franchisedrevne og egeneide butikker, samt ivareta våre konsepter på best mulig måte. Man vil være butikksjefs og franchisetakers nærmeste sparringspartner og en viktig støttespiller for å sikre gjennomføring og vekst.

Du vil bli en del av Norges råeste convenience kjede og handelshus. NorgesGruppen ble kåret til den mest attraktive arbeidsgiveren innen retail i 2018 av Universum.

Den rette kandidaten vil få grundig opplæring før overtagelse av eget distrikt.

 
Ønskede kvalifikasjoner og personlige egenskaper

Vi ser etter kandidater med sterke lederegenskaper som har evnen til å motivere og utvikle mennesker rundt deg. Du må ha en genuin interesse for varehandel og trives i en operativ stilling.

  • Høyere utdanning innen varehandel eller annen økonomisk/administrativ utdanning er ønskelig, men kan kompenseres med praktisk erfaring
  • Solid erfaring innen butikkdrift
  • Operativ, resultatorientert og trives i et konkurranseorientert miljø
  • Stor arbeidskapasitet, god struktur i utførelsen av arbeidsoppgaver og selvstendig
  • Du er rå på å motivere og skape engasjement

 

Vi er en driftsorganisasjon med fokus på tilstedeværelse i butikk for å skape høyest mulig gjennomslagskraft og gjennomføring i sisteleddet. Våre kunder skal være i fokus i alt vi gjør.

Vi tilbyr en svært spennende og utfordrende stilling med gode utviklingsmuligheter, konkurransedyktige vilkår og et dynamisk arbeidsmiljø.

Noe reisevirksomhet må påregnes.

 

Dersom du ønsker ytterligere opplysninger om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Driftsdirektør Marius Kristiansen på tlf. 97 04 05 78.

Vi ser frem til å motta din søknad og CV via søknadslinken snarlig og senest innen 24. februar 2019.

Søknader behandles fortløpende.

 

Vi benytter Semac bakgrunnssjekk i denne rekrutteringen.

Deli de Luca ble etablert i 2003 og har i dag 100 butikker. Deli de Luca er et konsept som er etablert i Oslo, Drammen, Bergen, Stavanger, Sandnes, Kristiansand og Trondheim, samt et utvalg ESSO stasjoner i Norge. De fleste utsalgene holder åpent 24 timer i døgnet.

I 2015 inngikk NorgesGruppen en 10-årig allianseavtale med ESSO Norge AS med ansvaret for driften av 107 selskapseide butikker og ansvaret for 1500 medarbeidere. I forbindelse med dette samarbeidet er 66 ESSO stasjoner omprofilert til Deli de Luca.

Deli de Luca og Tiger AS er heleide datterselskaper av NorgesGruppen ASA.

NorgesGruppen ASA er et ledende handelsforetak innenfor daglige forbruksvarer. Konsernet representerer en markedsandel på 43,1 % av dagligvaremarkedet med ca. 1800 dagligvarebutikker fordelt på blant annet kjedene Meny, Spar, Kiwi og Joker. I tillegg har selskapet ca. 900 kiosker og servicebutikker.