« Tilbake til Ledige stillinger

MENY Søndersrød, Helgeroa søker bakeriansvarlig

På MENY Søndersrød, Helgeroa etterstreber vi å gi kunden noe ekstra. For kunden er dette opplevelsen av den gode og unike handleopplevelsen med imøtekommelse, service, matglede og inspirasjon i butikken. Vi har historie fra 1936 og er en av få gjenværende Kjøpmannseide forretninger. Er du lidenskapelig opptatt av mat og gleder deg over å kunne gi noe ekstra til våre gjester, er MENY Søndersrød, Helgeroa stedet for deg.

Vi har nå en ledig stilling som bakeriansvarlig hos oss. Butikkens bakeri er en av flere møteplasser i butikken det skal ose godt i både syn og nese. Er du i tillegg god på Catering, er det deg vi søker etter.

Arbeidsoppgaver:

  • Matfaglig veiledning og service
  • Betjening og påfylling av ferske bakevarer
  • Bestillinger og leverandørkontakt
  • Ansvar for salg og svinn
  • Renhold og IK-mat

Kvalifikasjoner:

  • Du har erfaring innen bakeri, dagligvare, kundekontakt og er kreativ 
  • Du har gjerne fagbrev
  • Du har god kunnskap om mat, og elsker å lage mat
  • Du er rå på kundebehandling og service
  • Du har gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig
  • Du har fylt 18 år

Personlige egenskaper:

  • Du har eksepsjonelt godt humør, er engasjert og effektiv
  • Du elsker å jobbe selvstendig og i team
  • Du motiveres av å være i et hektisk og dynamisk miljø, spesielt om sommeren

Vi tilbyr:

Varierte og spennende arbeidsoppgaver i Vestfolds fjerde største ferskvarehus. Vi har en rekke opplæringsprogrammer gjennom profilhusets interne skole, og det er store utviklingsmuligheter i kjeden.
Spørsmål om stillingen
kan rettes til ferskvaresjef Espen Christiansen på telefon 46945930 / 99437511.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen.

Med 200 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.