« Tilbake til Ledige stillinger

NorgesGruppen Data søker Datavarehusutvikler

NorgesGruppen Data søker Datavarehusutvikler

Har du lyst å jobbe med store datamengder og interessante utfordringer i Norges største handelshus? Vi søker Datavarehusutvikler til spennende oppgaver i NorgesGruppen Data.

Innsikt og Analyseavdelingen har ansvar for videreutvikling og vedlikehold av en konsernfelles Business Intelligence plattform i NorgesGruppen, avansert analyse med bruk av maskinlæring og automatiserte prosesser med RPA.

For å styrke vårt team innen analyse, leter vi etter deg som brenner for rapportering og analyse og som liker å utvikle løsninger i tett samarbeid med brukerne. Du vil ofte være involvert i hele utviklingsprosessen, fra ide til ferdig analyse eller rapporteringsprodukt, der din rolle er å være eksperten på å innhente og tilrettelegge datagrunnlaget.

Vi oppfordrer både de som har erfaring fra området og nyutdannede til å søke. Opplæring vil bli gitt etter behov.

 

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

  • Design og utvikling av dataflyter med vårt ETL-verktøy Informatica Powercenter
  • Datamodellering ihht forretningsprosesser og behov
  • Databasemodellering og ytelsestuning
  • Vedlikeholde eksisterende datavarehusløsning

 

 Ønsket bakgrunn/kvalifikasjoner:

  • Utdannelse fra høyskole og/eller universitet
  • 0-5 års erfaring med utvikling av datavarehusløsninger
  • Gjerne erfaring fra ETL-verktøy som Informatica Powercenter eller lignende
  • God databasekompetanse (modellering, tunig og sql), gjerne Oracle Exadata og/eller Hana
  • Opptatt av å teste ut ny teknologi og finne gode anvendelsesområder
  • Liker å samarbeide med andre, er utadvendt og tar initiativ

 

Våre verdier er profesjonell, brukerorientert, fremtidsrettet og arbeidsglede, og disse verdiene skal kjennetegne oss i møte med kunden så vel som internt.

Stillingen rapporterer til leder for Innsikt og analyse. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og gode personlige og faglige utviklingsmuligheter i et spennende konsern.

For nærmere opplysninger om stillingen, vennligst ta kontakt med leder for Innsikt og analyse, Tove Aulie, tove.aulie@norgesgruppen.no.

 

Søknad med CV og karakterutskrift fra høyskole/universitet sendes via søknadslinken snarest og senest innen 21.april 2019.

 

NorgesGruppen ASA er et ledende handelsforetak innenfor daglige forbruksvarer. Konsernet representerer en markedsandel på 43,1 % av dagligvaremarkedet med ca. 1800 dagligvarebutikker fordelt på blant annet kjedene Meny, Spar, Kiwi og Joker. I tillegg har selskapet ca. 900 kiosker og servicebutikker. NorgesGruppen er også en ledende aktør innen storhusholdnings- og serveringsbransjen. Engrosvirksomheten i NorgesGruppen med sine regionale ASKO-selskaper har ansvaret for den totale vareflyt fra produsent til forbruker.

NorgesGruppen Data AS er et heleid datterselskap av NorgesGruppen ASA. Vi leverer de samlede IKT-prosjekter og -tjenester til konsernet. Siden 1960-tallet har vi vært pionerer i Europa på IT-løsninger i varehandelen. Vi er en spennende arbeidsplass med tunge fagmiljøer; hos oss er IT tett integrert i resten av verdikjeden og vi investerer mye i fremtidens løsninger. Vi er lokalisert i nye og moderne lokaler på Kalbakken i Oslo.