« Tilbake til Ledige stillinger

FINANSCONTROLLER - TREASURY MANAGER

FINANSCONTROLLER - TREASURY MANAGER

Konsernets finansavdeling er sentralisert og har operativt totalansvar for all finansiering eksternt og internt i konsernet, likviditetsstyring og finansiell risikostyring. Avdelingen er ansvarlig for oppfølging av konsernet bankforbindelser, for til enhver tid å sikre mest mulig hensiktsmessig bruk av finansielle løsninger og produkter i konsernet.

Finansavdelingens ansatte utfører også finansieringsengasjement til kjøpmenn og nært tilknyttede samarbeidspartnere av konsernet gjennom NorgesGruppens datterselskap NorgesGruppen Finans AS med konsesjon som finansieringsforetak fra Finanstilsynet.

 

NorgesGruppen Finans søker falig sterk og serviceorientert Treasury Manager innen finansiell risikostyring 

 

Ønsker du å bli del av et høyt kvalifisert team, hvor du har store muligheter til å gjøre en forskjell, hvor beslutninger kan gjøres raskt og hvor dine bidrag er viktige i hverdagen til våre interne og eksterne kunder?

NorgesGruppen er en av landets ledende aktører innen vår bransje, og NorgesGruppen Finans har konsesjon som finansierings- og betalingsforetak. Behovet for finansiell rådgivning og bistand er stort, og for å sikre at alle våre kunder blir betjent slik de forventer, skal vi nå ansette en Treasury Manager. Dette er en nyopprettet stilling for å styrke et team hvor systemer og prosesser er på plass. Du vil derfor kunne være operativ fra dag 1, og det vil være viktig for oss.

Viktige ansvarsområder for stillingen vil blant annet innebære å

  • være ansvarlig for finansiell risikostyring (spesielt rente- og valutasikring) inkludert IFRS sikringsbokføring
  • delta i prosesser rundt finansieringsspørsmål og -behov (både på kort og lang sikt)
  • ansvarlig for kontantstrøm og balanseprognoser, budsjettering og rapportering innen sine områder
  • utvikle og forbedre interne rutiner, prosesser og modeller knyttet til treasury, herunder vårt treasury-system IT2

 

Stillingen vil være en del av konsernets finans- og økonomiavdeling. Stillingen rapporterer til Finanssjef i NorgesGruppen ASA.

Vi søker etter deg som har solid finansiell forståelse, er operativ og effektiv og gjerne har en nysgjerrighet for varehandel. For å trives i stillingen tror vi at du har svært gode analytiske ferdigheter og en løsningsorientert tilnærming. Du evner å jobbe med detaljinformasjon og ser dette i sammenheng med helhetsbildet. Vi søker deg som er jordnær og jobber like godt i team som selvstendig. Med struktur og effektivitet sikrer du maksimal kvalitet i alle oppgaver du utfører. Du er ydmyk og fleksibel, og ikke minst er du kundeorierntert. Du ordlegger deg godt og presist, både skriftlig og muntlig.

 

For å være riktig kandidat for stillingen, mener vi at følgende er viktig:

  • høyere utdanning (minimum bachelorgrad) innen finans med gode akademiske resultater
  • minimum tre til fem års erfaring med treasury, herunder rente- og valutasikring
  • solid forståelse av finans og det finansielle inn mot regnskap
  • erfaren bruker av et treasury-system og Excel
  • gode kommunikasjonsevner, skriftlig og muntlig, både i engelsk og et skandinavisk språk

 

Vi kan tilby en spennende jobb med fremtidsmuligheter hos landets største aktør innen dagligvarebransjen. Vi fokuserer på utvikling og lover at du vil lære mye, få spennende og krevende oppgaver med bredde og variasjon, og ha det gøy på jobben! Vi ser etter deg som har ambisjoner om å ta del i å drive oss fremover og gjøre oss litt bedre hver dag. 

 

Virker dette interessant? Ta kontakt med våre rådgivere i The Assessment Company, Svein Optjernsberget, telefon 975 07 205, eller Sigurd Beidel, telefon 489 99 525, for en uforpliktende samtale. Du kan registrere din cv og søknad innen søknadsfristen 22. april 2019 via søknadslink: https://theac.recman.no/job.php?job_id=92061

Vi ser frem til å høre fra deg!

Vi benytter Semac bakgrunnssjekk i denne rekrutteringsprosessen.

NorgesGruppen ASA er et ledende handelsforetak innenfor daglige forbruksvarer. Konsernet representerer en markedsandel på 43,2 % av dagligvaremarkedet med ca. 1800 dagligvarebutikker fordelt på blant annet kjedene Meny, Spar, Kiwi og Joker. I tillegg har selskapet ca. 900 kiosker og servicebutikker. NorgesGruppen er også en ledende aktør innen storhusholdnings- og serveringsbransjen. Engrosvirksomheten i NorgesGruppen med sine regionale ASKO-selskaper har ansvaret for den totale vareflyt fra produsent til forbruker.