« Tilbake til Ledige stillinger

Prisjeger Kristiansand – Deltid ca. 55% (dagtid)

Prisjeger Kristiansand – Deltid ca. 55% (dagtid)

NorgesGruppen skal til enhver tid ha de beste prisene i markedet, og våre prisjegere kjenner dagligvaremarkedet og våre konkurrenter på pulsen. Som prisjeger får du et unikt innblikk i konkurransesituasjonen i dagligvarebransjen, og blir en verdsatt ressurs for våre dagligvarekjeder. Vi søker nå en fleksibel person for innhenting av priser fra våre konkurrenters dagligvarebutikker i Agder (Kristiansand). Du må disponere egen bil.

 

Som prisjeger har du en aktiv jobb der du er på bena hele dagen og besøker flere ulike dagligvarebutikker hver dag. Du har gjerne interesse for dagligvare og er nysgjerrig på hva som beveger seg i markedet. Du er vennlig og pliktoppfyllende, du trives med å jobbe selvstendig. Du evner å forholde deg til tidsfrister, og har forståelse for at det iblant er noe som haster mer en annet. Stillingen innebærer høy grad av selvstendighet og vi ønsker at en Prisjeger viser engasjement.

 

Vi søker deg som:

 • Er bosatt i Kristiansand
 • Disponerer egen bil. All tjenestekjøring godtgjøres iht. Statens satser for kilometergodtgjørelse.
 • Er nøyaktig, selvstendig og effektiv
 • Er positiv, motivert og liker utfordringer
 • Behersker norsk muntlig og skriftlig
 • Har normalt god fysisk form (på beina hele dagen)
 • Gjerne har erfaring fra dagligvarebransjen
 • Viser initiativ i perioder med høyt tempo

 

OBS: Våre prisjegere må disponere egen bil, da en viktig del av jobben består i raskt å kunne forflytte seg mellom ulike områder.

 

Arbeidsoppgaver:

 • Scanning av priser ute i konkurrentenes butikker ved bruk av håndholdt skanner
 • Overvåke pris- og sortimentsendringer i butikk
 • Løpende rapportering til NorgesGruppens hovedkontor i Oslo via sms/tlf

 

Du får utlevert teknisk utstyr for å utføre arbeidsoppgavene, og følger fast, ukentlig arbeidsplan med definerte butikker og oppdrag. Nødvendig opplæring vil bli gitt.

 

Arbeidstid

Deltid, faste vakter mandag til fredag fra 08:00-12:00, ca 55% stilling. Det er en fordel om du ved behov kan stille opp tidligere om morgenen og eventuelt jobbe noe lengre vakter. Stillingsstørrelsen vil variere noe, og i perioder overgå den angitte stillingsprosenten (f.eks i forbindelse med ferier, høytider, sykefravær og i spesielt pressede perioder).  

 

Arbeidssted:

Arbeidssted er ute i våre konkurrenters butikker i Kristiansand.

Vi ser frem til å motta din søknad via søknadslinken snarest og senest 31.05.2019. Det er ønskelig med rask tiltredelse i stillingen. Spørsmål om stillingen kan rettes til Camilla Martinussen kun på e-post: camilla.martinussen@norgesgruppen.no

Vi gjør oppmerksom på at kun søknader sendt via søknadslinken vil bli vurdert, og at mye av kommunikasjonen vedr. stillingen vil foregå via telefon og e-post.

NorgesGruppen ASA er et ledende handelsforetak innenfor daglige forbruksvarer. Konsernet representerer en markedsandel på 43,2 % av dagligvaremarkedet med ca. 1800 dagligvarebutikker fordelt på blant annet kjedene Meny, Spar, Kiwi og Joker. I tillegg har selskapet ca. 900 kiosker og servicebutikker. NorgesGruppen er også en ledende aktør innen storhusholdnings- og serveringsbransjen. Engrosvirksomheten i NorgesGruppen med sine regionale ASKO-selskaper har ansvaret for den totale vareflyt fra produsent til forbruker.

NorgesGruppen Detalj AS har ansvaret for etablering og utvikling av egeneid virksomhet i NorgesGruppen.