« Tilbake til Ledige stillinger

Transportsjef

Transportsjef

Vi søker en proaktiv og initiativrik transportsjef som vil være en sentral bidragsyter for å styrke ASKO VEST sin posisjon i Hordaland, Sogn og Fjordane.

Transportsjefen innehar en sentral rolle i videreutviklingen av ASKO VEST og vil være en viktig bidragsyter i selskapets ledergruppe. Du har ansvaret for faglig styring, ledelse og utvikling i transportavdelingen, noe som innebærer å forberede, organisere og lede all daglig drift. Videre er det viktig at du ivaretar målsatte bidrag og lønnsomhet, samt videreutvikle både struktur og ressurser innenfor eget ansvarsområde. Rollen rapporterer til direktør. 

Rollen krever god planlegging og gjennomføring av egne arbeidsoppgaver, samt god kunnskap om logistikkarbeid og transportfaget. Rett kandidat er en resultatbevisst og allsidig person som trives med mye ansvar. Du er positiv i din tilnærming og er opptatt av å forstå mål og nåsituasjon. Det er ønske om en tydelig og handlekraftig leder som tør å styre opp og ta beslutninger, og som er dyktig til å utnytte det handlingsrommet man har, samt har en god økonomisk forståelse.

Ønsket faglige kvalifikasjoner og erfaring

 • Ledererfaring
 • Høyere utdanning innenfor fortrinnsvis logistikk, markedsføring eller økonomi (Bachelor)
 • Generelt gode IT-ferdigheter
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne
 • Kan vise til god verdikjedeforståelse
 • Faglig relevant praksis og/eller erfaring fra transport eller logistikk kan kompensere for manglende utdanning. Erfaring fra næringsmiddel- /dagligvarebransjen er også en fordel

 Vi tilbyr deg:

 • Konkurransedyktige betingelser
 • Godt arbeidsmiljø med et høyt faglig nivå
 • Gode personlige og faglige utviklingsmuligheter
 • Gode forsikringsordninger, herunder personalforsikring, helseforsikring og pensjonsordning
 • Et aktivt bedriftsidrettslag
 • Firmahytter som våre ansatte kan disponere

Vi har valgt The Assessment Company AS til å bistå oss i rekrutteringsprosessen. Har du spørsmål til denne, kan du kontakte våre rådgivere, Stian Dyre Hansen eller Mattias Øvreeide. Har du ellers spørsmål til stillingen kan du kontakte ASKOs distribusjonssjef Roy Inge Johnsen. Vis interesse for stillingen ved å registrere din søknad og CV innen søknadsfristen 18. juni 2019. Link til annonse for å søke på stillingen

ASKO har tradisjoner for leveranser av mat tilbake til 1866 og er i dag en moderne logistikkbedrift med over 3.000 ansatte.

ASKO omfatter 13 regionale ASKO-selskaper, lokalisert fra Lillesand i sør til Tromsø i nord, samt sentrallagre og samlastingsterminal på Vestby i Akershus.

ASKO er engrosvirksomhet til Norges ledende handelshus, NorgesGruppen, og leverer til både dagligvare- og serveringsmarkedet.

Kundene er bl.a. Kiwi, Spar, Joker, Eurospar, Meny, Deli de Luca, Mix, Shell, Esso og Best, samt hoteller, restauranter, kafeer, kantiner, fastfood, sykehus og offentlig virksomhet.

ASKO er en ledende logistikkbedrift i Norge og i europeisk sammenheng. Vi investerer i moderne lagre og teknologi for å skape en mest mulig effektiv verdikjede fra produsent til kunde.

Som en av landets største transportbedrifter med nærmere 600 lastebiler på veiene hver dag tar vi ansvar - vi er i front med å ta i bruk miljøvennlige transportløsninger. Dette omfatter også energi hvor vi har mål om å være selvforsynt med ren energi i løpet av 2019.

ASKO VEST AS har over 400 ansatte og forventet omsetning på NOK 8,2 milliarder i 2019. Markedsområdet er Hordaland og Sogn og Fjordane. Selskapet leverer til dagligvareforretninger, storhusholdninger og servicehandelen, og er lokalisert i Arna bydel i Bergen.omsetning på NOK 8,2 milliarder i 2019. Markedsområdet er Hordaland og Sogn og Fjordane. Selskapet leverer til dagligvareforretninger, storhusholdninger og servicehandelen, og er lokalisert i Arna bydel i Bergen.