« Tilbake til Ledige stillinger

ASKO VEST søker teamleder til miljøstasjon og renhold

Teamleder er en sentral ressursperson med ansvar for at avdelingen til enhver tid utfører renhold i henhold til kvalitetskrav i ISO14001 og ISO 22000. Ansvarsområdet omfatter også mottak og håndtering av alle returfraksjoner fra kunder og egen produksjon. Teamleder har resultatansvar, faglig ansvar, personalansvar samt ansvar for utvikling av miljøstasjon og renhold. Som teamleder er ledelse og administrativt arbeid hovedfokus, men periodevis må praktisk arbeid påregnes.

I tillegg til teamleder består avdelingen av 2 skiftledere og mer enn 20 øvrige ansatte. Det jobbes for tiden skift på avdelingen med drift 7 dager i uken.

Ønsket kvalifikasjoner og erfaring:

 • Krav til ledererfaring både i forhold til personalansvar og resultatoppfølging
 • Høyere utdanning (bachelor)
 • Generelt gode IT-ferdigheter
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne, både i norsk og engelsk
 • God kjennskap til og erfaring med HACCP
 • Erfaring med kvalitetskravene i ISO14001 og ISO 22000
 • Faglig relevant praksis og/eller erfaring kan kompensere for manglende utdanning
 • Erfaring fra næringsmiddelbransjen er en fordel

 Vi tilbyr:

 • Konkurransedyktige betingelser
 • Gode personlige og faglige utviklingsmuligheter
 • Godt arbeidsmiljø
 • Gode forsikringsordninger, herunder personalforsikring, helseforsikring og pensjonsordning

Ønsker du mer informasjon om stillingen, kontakt ASKO VEST AS v/ Distribusjonssjef, Roy Inge Johnsen tlf. 970 56 285. Vi har valgt The Assessement Company AS til å bistå oss i rekrutteringsprosessen. Har du spørsmål til denne, kan du kontakte våre rådgivere, Stian Dyre Hansen, tlf. 916 96 661 eller Mattias Øvreeide, tlf. 982 55 230.

Se annonse med link til å søke på stillingen på www.finn.no kode 151170582. Søknadsfrist 11.august 2019.

ASKO har tradisjoner for leveranser av mat tilbake til 1866 og er i dag en moderne logistikkbedrift med over 3.000 ansatte.

ASKO omfatter 13 regionale ASKO-selskaper, lokalisert fra Lillesand i sør til Tromsø i nord, samt sentrallagre og samlastingsterminal på Vestby i Akershus.

ASKO er engrosvirksomhet til Norges ledende handelshus, NorgesGruppen, og leverer til både dagligvare- og serveringsmarkedet.

Kundene er bl.a. Kiwi, Spar, Joker, Eurospar, Meny, Deli de Luca, Mix, Shell, Esso og Best, samt hoteller, restauranter, kafeer, kantiner, fastfood, sykehus og offentlig virksomhet.

ASKO er en ledende logistikkbedrift i Norge og i europeisk sammenheng. Vi investerer i moderne lagre og teknologi for å skape en mest mulig effektiv verdikjede fra produsent til kunde.

Som en av landets største transportbedrifter med nærmere 600 lastebiler på veiene hver dag tar vi ansvar - vi er i front med å ta i bruk miljøvennlige transportløsninger. Dette omfatter også energi hvor vi har mål om å være selvforsynt med ren energi i løpet av 2019.

ASKO VEST AS har over 400 ansatte og forventet omsetning på NOK 8,2 milliarder i 2019. Markedsområdet er Hordaland og Sogn og Fjordane. Selskapet leverer til dagligvareforretninger, storhusholdninger og servicehandelen, og er lokalisert i Arna bydel i Bergen.omsetning på NOK 8,2 milliarder i 2019. Markedsområdet er Hordaland og Sogn og Fjordane. Selskapet leverer til dagligvareforretninger, storhusholdninger og servicehandelen, og er lokalisert i Arna bydel i Bergen.