« Tilbake til Ledige stillinger

MENY Voss søker tilkallingshjelp ferskvaremedarbeidere

MENY Voss søker tilkallingshjelp ferskvaremedarbeidere

MENY Voss er det største supermarkedet på Voss, og vi jobber nå aktivt med å forsterke vår posisjon som ferskvarebutikken på Voss. Vår målsetting fremover er å sikre kundene en rå butikk, høy kvalitet, stort utvalg, flotte betjente ferskvaredisker, god service, høy kunnskap og spennende kundeopplevelser.

Vi søker etter dyktige og engasjerte personer som er glad i å lage mat og som trives i en hektisk hverdag. Du vil jobbe som tilkallingshjelp og arbeidsmengdenen vil variere avhengig av sesong, ferieavvikling og sykdom. Vi ønsker snarlig tiltredelse.

Dine hovedoppgaver vil være:

  • Betjening av kunder i våre betjente ferskvaredisker og gi kundene våre den beste service.
  • Bearbeidelse og produksjon av produkter innenfor våre ferskvareområder
  • Oppgaver knyttet til Trygg Mat / IK-mat systemet vårt
  • Renhold
  • Forefallende butikkarbeid

Vi er opptatt av å gi kundene våre en flott handleopplevelse, og det krever at du er opptatt av god service, rask og hyggelig kundebehandling, nøyaktighet og god struktur.

Ta gjerne kontakt med fungerende kjøpmann Beate Soltveit på telefon 975 40 524 eller ferskvaresjef Anne Marie Skåltveit på telefon 56529700 for en uforpliktende samtale om stillingene. Søknad sendes snarest, og senest 20.oktober, via søknadslinken.

Med 185 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.