« Tilbake til Ledige stillinger

Driftssjef

ASKO OSLOFJORD AS ble etablert i september 2016 og har under oppføring et automatisert matvarelager som skal stå klart august 2021. Vi søker en erfaren leder som trigges av å etablere og utvikle en kontrollert drift av det nye matvarelageret. Personen vi ser etter skal få anlegget til å fungere stabilt og optimalt, med riktig kompetanse og kultur i avdelingen.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

 • Styre og lede arbeidet innenfor automatisert og manuell lagerdrift
 • Faglig og administrativ ledelse av eget personell, inkludert økonomi- og budsjettansvar
 • Etablere relevante resultat-typer og sette produktivitet og kvalitetsmål
 • Utøve lederskap i tråd med prinsippene i Målstyrt Ledelse
 • Sikre gode rutiner for normal drift og ved avvikssituasjoner
 • Samarbeide og utveksle beste praksis med andre ASKO-selskaper
 • Kontinuerlig forbedringsarbeid


Ønskede kvalifikasjoner:

 • Høgskoleutdanning. Gjerne logistikkutdanning på masternivå, sivilingeniør innen industriell økonomi med logistikkspesialisering, eller en siviløkonom eller sivilingeniør med relevant erfaring
 • Minst 5 års ledererfaring, hvor en har ledet andre ledere og spesialister
 • Minst 3-5 års erfaring fra arbeid med supply chain/logistikk
 • Erfaring med arbeid fra et automatisert miljø og gode IT-kunnskaper
 • Gjerne erfaring med LEAN og forbedringsprosesser


Stillingen vil ivareta personalansvar for om lag 50 årsverk i 2021, og inngår i ASKO OSLOFJORD AS sin ledergruppe. Stillingen har sitt kontor i Hanekleiva i Sande kommune (fra 1/1-20 Holmestrand kommune i Vestfold). Det må påregnes 10 reisedager med overnatting i stillingen.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Direktør i ASKO OSLOFJORD AS Knut-Andreas Kran, mobil: 962 37 272 eller våre rådgivere i The Assessment Company; Gro-Anett S. Haugen på telefon 974 08 693 / gro-anett.haugen@theac.no eller Marie Wingestad på telefon 938 45 924 / marie.wingestad@theac.no.

Søknad sendes elektronisk til marie.wingestad@theac.no innen 17.november 2019. Etter samtykke fra aktuelle kandidater vil bakgrunnskontroll bli gjennomført.

Søk her

 

ASKO har tradisjoner for leveranser av mat tilbake til 1866 og er i dag en moderne logistikkbedrift med over 3.000 ansatte.

ASKO omfatter 13 regionale ASKO-selskaper, lokalisert fra Lillesand i sør til Tromsø i nord, samt sentrallagre og samlastingsterminal på Vestby i Akershus.

ASKO er engrosvirksomheten til Norges ledende handelshus, NorgesGruppen, og leverer til både dagligvare- og serveringsmarkedet.

ASKO leverer til bl.a. Kiwi, Spar, Joker, Eurospar, Meny, Bunnpris, Deli de Luca, Mix, Shell, Esso og Best, samt til hoteller, restauranter, kafeer, kantiner, fastfood, sykehus og offentlig virksomhet.

ASKO er en ledende logistikkbedrift i Norge og i europeisk sammenheng. Vi investerer i moderne lagre og teknologi for å skape en mest mulig effektiv verdikjede fra produsent til kunde.
Som en av landets største transportbedrifter med nærmere 600 lastebiler på veiene hver dag tar vi ansvar – vi er i front med å ta i bruk miljøvennlige transportløsninger. Dette omfatter også energi hvor vi har mål om å være selvforsynt med ren energi i løpet av 2019.

ASKOs ambisjoner:
Norges mest kundeorienterte og effektive logistikkpartner
Konkurransedyktig håndtering av hele varestrømmen
Bærekraftig Klimanøytral

ASKO OSLOFJORD AS er en engrosbedrift som vil i løpet av 2023 ha om lag 220 ansatte og en omsetning på NOK 11 milliarder pr. år.
Markedsområdet er dagligvarekunder i Buskerud og Østfold, samt Vestfold nord og sørvest for Oslo.
Selskapet leverer til dagligvare- og serveringsmarkedet, og er lokalisert i Hanekleiva i Sande i Vestfold fylke.