« Tilbake til Ledige stillinger

Vi søker Graduates! Vil du jobbe med digitalisering av mat i vårt Drivhusprogram?

Vi søker Graduates! Vil du jobbe med digitalisering av mat i vårt Drivhusprogram?

NorgesGruppen IT og Digitale tjenester søker nyutdannede teknologer/analytikere som vil jobbe med digitalisering av mat i vårt Drivhusprogram

Er du snart ferdig med din master-grad? Eller har du akkurat blitt ferdig?

Vil du gjøre noe matnyttig med din kompetanse?

Vil du jobbe for en arbeidsgiver som spiller en nøkkelrolle i nordmenns hverdag og er opptatt av bærekraft?

NorgesGruppen har opprettet Drivhusprogrammet - et graduate-program - for å rekruttere nye talenter til vårt digitaliseringsarbeid. NorgesGruppen er Norges største handelshus og leverer mat til over 2 millioner kunder i Norge.

Gjennom Drivhusprogrammet vil du få være med på å lage fremtidens digitale løsninger for å sikre Norge mat på bordet. NorgesGruppen utvikler digital teknologi for fremtidens butikk, netthandel og logistikkplattform basert på bl.a. big data, maskinlæring og IoT.

Drivhusprogrammet søker inntil 8 nyutdannede teknologer/analytikere som har fullført Master-studiet eller vil fullføre innen sommeren 2020.

  • Vi søker etter deg som er nyutdannede teknolog/analytiker med en relevant mastergrad.
  • Du vil delta i tverrfaglige team som lager digitale løsninger for NorgesGruppen, våre partnere og våre kunder. Gjennom vår agile arbeidsmetodikk sitter dedikerte ressurser fra forretning og IT sammen for å lage de beste løsningene.
  • Du vil være en del av Drivhusprogrammet i to år, og i den perioden vil du få erfaring fra 2-5 ulike team og teknologier.
  • Første 6 måneder vil du også bruke 1 dag i uken sammen med dine kolleger i Drivhusprogrammet. De første 2 månedene vil være et innføringsprogram. De neste 4 måneder vil du bruke 1 dag i uken sammen med andre i Drivhusprogrammet der dere samarbeider om et selvvalgt prosjekt.
  • Basert på motivasjon og erfaring gjennom programmet vil du etter to år bli organisert inn i den delen av NorgesGruppen IT og Digitale tjenester som passer best for deg.

Send inn CV, søknad og karakterer snarest, og senest innen 26.desember 2019.

 

Er du sulten på en spennende jobb? NorgesGruppen byr på mat for teknologer.

NorgesGruppen ASA er et ledende handelsforetak innenfor daglige forbruksvarer. Våre kjedekonsepter står på hver dag for å gjøre morgendagens handel billigere og bedre, inspirere til gode matopplevelser, og bidra til grønne og sunne valgmuligheter. Vi har ulike kjedekonsepter i det norske markedet; lavprisbutikker, supermarkeder og distriktsbutikker. Våre konsepter i dagligvare er KIWI, MENY, SPAR og Joker. Deli de Luca, MIX og Jafs er servicehandelskonseptene. NorgesGruppen er også en ledende aktør innen storhusholdning og serveringsbransjen.
ASKO, Engrosvirksomheten i NorgesGruppen, har ansvaret for den totale vareflyt fra produsent til forbruker.

NorgesGruppen utvikler og drifter fremtidsrettede IT-løsninger slik at maten kommer frem til butikker, sykehus og barnehager. Over hele landet.

Siden 1960-tallet har vi vært pionerer i Europa på IT-løsninger i varehandelen Vi er en spennende arbeidsplass med dyktige fagmiljøer; hos oss er IT tett integrert i hele verdikjeden og vi investerer mye i fremtidens løsninger. Vi er lokalisert i nye lokaler på Kalbakken og Skøyen i Oslo.