« Tilbake til Ledige stillinger

Er du vår nye serviceinnstilte ekstrahjelp?

Er du vår nye serviceinnstilte ekstrahjelp?

Buskerud Storcash har i dag 9 ansatte og omsetter for 75 millioner i året. Butikken er lokalisert i Kobbervikdalen utenfor Drammen, hvor vi åpnet i nytt miljøbygg i 2016. Vi har nå behov for en ny serviceinnstilt butikkmedarbeider som vil bli med oss frem mot videre vekst!

Vi ønsker en som kan jobbe fredag og lørdag, annenhver uke. Det vil også være mulighet til å jobbe mer ved ferieavvikling og vartellinger i butikken. I sommerferien (uke 27-32) vil det være mulighet for å jobbe tilnærmet fulltid.

Våre åpningstider er 07:00-18:00 på hverdager og 07:00-15:00 på lørdager. 

                                                                                  
Arbeidsoppgaver

  • Jobbe for at vi fortsetter å være kundens foretrukne handlealternativ
  • God kontroll og service i kassen
  • Vareplassering
  • Holde orden i butikken


Våre forventninger

Vi søker etter en ryddig og effektiv kollega, som elsker å jobbe i butikk! Du er utpreget serviceinnstilt og motiveres av å løse både store og små oppgaver i butikken. Har du i tillegg godt humør og er en god kollega vil du helt sikkert trives hos oss.

Det er viktig at vår nye medarbeider kan jobbe i høytider/ferier, har fylt 18 år, samt kan snakke og forstå norsk.

 

Vi kan tilby

Vi kan tilby en spennende og annerledes butikkjobb i krysningen mellom butikk og grossist. Våre lagerbutikker er fylt med et spennende utvalg og store kvantum, og du vil få mulighet til dokumentert sikkerhetsopplæring for truck innen et år. I Storcash får du mulighet til å ta del i varierte oppgaver i butikk, i et arbeidsmiljø med godt humør og stå-på-vilje.

 

Kontakt

Ved spørsmål om stillingen kan du kontakte Butikksjef Hans Blom på tlf. 922 92 482.

Vi gjør også oppmerksom på at vår rekrutteringsprosess innebærer tilsendte tester, som sammen med din søknad og CV danner grunnlag for videre prosess. Som et ledd i rekrutteringsprosessen benytter vi også bakgrunnskontroll via eksternt selskap. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

 

 

Storcash er Norges største cash & carry grossist, som med dagens ni butikker er godt etablert i store deler av landet. Vi har alt du trenger til blant annet gatekjøkken, catering, kiosk, kantiner og barnehager. I Storcash betyr service og tilstedeværelse noe helt spesielt, og vi er i dag 150 medarbeidere som hver dag jobber for å gi kunden den beste handleopplevelsen. Storcash er en del av engrosvirksomheten i NorgesGruppen, og omsetter for 1,3 milliarder kroner.