« Tilbake til Ledige stillinger

Vi søker en engasjert og serviceorientert NK/Assisterende butikksjef

Kjørbekk Storcash omsetter i dag for over 100 millioner, har 8 engasjerte ansatte, og er lokalisert på Kjørbekk i Skien. Vi søker nå etter en operativ og serviceorientert NK til 100% stilling, som skal jobbe tett med butikksjef.


Arbeidsoppgaver

Som NK vil du være butikksjefens "høyre hånd", stedfortreder og sparringspartner. Sentrale arbeidsoppgaver vil være kundebehandling, betjening av kasse, varepåfylling, og generell orden i butikken. Du vil få ansvar for varebestilling, vareplassering og gjennomføring av kampanjer. Det er forventet at du setter deg inn i butikkens rutiner, drift og økonomi. Det er også en fordel at du har erfaring med bruk av IT i arbeidshverdagen. Stillingen inngår i ordinær skiftplan som innebærer arbeid kveld og helg.

 

Dine kvalifikasjoner og egenskaper

Vi søker deg som forstår viktigheten av god kundebehandling, og trives i en hektisk hverdag. Videre er du strukturert og har en systematisk tilnærming til jobben. Vår nye NK er samarbeidsorientert og kommuniserer på en jordnær og respektfull måte.


Vi søker etter deg som:

  • Har en sterk interesse for butikkdrift
  • Trives med kundebehandling og er utpreget serviceinnstilt
  • Har stor arbeidskapasitet og liker en operativ lederrolle
  • Er fleksibel og lærevillig
  • Arbeider strukturert
  • Evner å skape entusiasme og trivsel blant dine kolleger
  • Har erfaring fra dagligvare/ detaljhandel/ storhusholdning
  • Utdannelse innen varehandel eller fagbrev innen salgsfaget er en fordel

 

Vi kan tilby:

Vi kan tilby en spennende og annerledes butikkjobb i krysningen mellom butikk og grossist. Våre lagerbutikker er fylt med et spennende utvalg og store kvantum. I Storcash får du mulighet til å ta del i varierte oppgaver i butikk i et arbeidsmiljø med godt humør og stå-på-vilje. Hos oss vil du få gode muligheter for utvikling i en kjede med god vekst, samt være en del av et stort konsern.

 

Høres dette ut som noe for deg? Send inn søknad via søknadsknappen på denne siden.

Søknadsfrist: 20.01.20. Du må ha fylt 18 år for å søke, samt snakke og forstå norsk.

Ved spørsmål om stillingen kan du kontakte Butikksjef Grethe Berge på tlf 995 62 869, eller HR-sjef Astrid Algaard på tlf. 93 200 214.

Vi gjør oppmerksom på at vår rekrutteringsprosess involverer tester som sammen med din søknad og CV danner grunnlag for videre prosess. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Storcash er Norges største cash & carry grossist, som med dagens ni butikker er godt etablert i store deler av landet. Vi har alt du trenger til blant annet gatekjøkken, catering, kiosk, kantiner og barnehager. I Storcash betyr service og tilstedeværelse noe helt spesielt, og vi er i dag 150 medarbeidere som hver dag jobber for å gi kunden den beste handleopplevelsen. Storcash er en del av engrosvirksomheten i NorgesGruppen, og omsetter for 1,3 milliarder kroner.