« Tilbake til Ledige stillinger

Helgø MENY Bogafjell søker kjøpmann

Helgø MENY Bogafjell søker kjøpmann

Til vår butikk på Bogafjell søker vi nå etter kjøpmann. Helgø MENY Bogafjell har en budsjettert omsetning på 70 millioner for 2020 og 25 ansatte.

Ansvarsområder:
Som kjøpmann er du ansvarlig for å maksimere omsetning og lønnsomhet gjennom planer, budsjetter og kostnadsoppfølging i henhold til vårt konsept og butikkstandarder. I stillingen inngår også personalledelse, Trygg Mat, bemanningsplanlegging og ansvar for butikkens egen markedsføring.

Som kjøpmann forventes det at man fordeler sin tilstedeværelse gjennom hele butikkens åpningstid, - også i helger og på kveld.

Vi søker deg:
Som har solid erfaring fra bransjen, fortrinnsvis som leder, og utdannelse utover videregående skole. Vi tror at nøkkelen til suksess er å ha en ambisiøs leder som kan skape gode holdninger, kunnskap og engasjement hos alle medarbeidere. Lang erfaring kan kompensere for formell utdannelse.

Vi kan tilby:
En svært spennende og utfordrende lederstilling med gode betingelser i Norges største dagligvarekonsern. Vi har en rekke opplæringsprogrammer gjennom vår egen interne skole, og det er store utviklingsmuligheter i kjeden.

Helgø MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse kombinert med lave priser. Kundene våre skal møte medarbeidere som er motiverte, serviceinnstilte og har høy kompetanse om mat. Vi satser derfor sterkt på utvikling av kunnskap og matglede. MENY er Norges ledende og mest ekspansive supermarkedskjede, og med 12 butikker i Rogaland inngår Helgø MENY i MENY-kjedens 184 butikker med en omsetning på 18 milliarder kroner.