« Tilbake til Ledige stillinger

Er du vår nye altmuligmann / kvinne?

Er du vår nye altmuligmann / kvinne?

Du vil trives hos oss om du:

Liker å samarbeide med andre, håndterer å arbeide i et hektisk miljø med fokus på forbedringer, og generelt er en problemløser med interesse for maskiner og mekanikk.

Liker diverse prosjektoppgaver, bygningsmessig vedlikehold, og både forebyggende og daglig vedlikehold av produksjonsutstyr.

 

 

Dette MÅ du kunne for å søke:

Vi produserer hele tiden, og presterer døgnet rundt for å levere til kundens ønsker, du må derfor takle et hektisk miljø og ukurante arbeidstider

Du må kunne snakke og skrive godt nok norsk til at alle forstår deg raskt.

 

Det er en fordel om du:

Har erfaring fra produksjon eller prosess, næringsmiddel eller verksteddrift

Har grunnleggende datakunnskaper, vi bruker blant annet M3 og Officepakken

Er kjent med hygieneregler innen næringsmiddelproduksjon

Er en selverklært vaktmester

 

Vi tilbyr:

Vi følger baker- og konditoroverenskomsten, har godt samarbeid med tillitsvalgte og fagforeningen og lønner over tariff og kvalifikasjoner.

Pensjons- og forsikringsordninger

Våre medarbeidere inkluderes ofte i beslutningsprosesser, har svært lang ansiennitet og vi skårer svært godt på medarbeiderundersøkelser angående arbeidsmiljø

Vi tar sikkerhet og kvalitet på alvor, derfor vil du få tilstrekkelig og god opplæring før du får bruke våre maskiner og produsere hos oss

En stor del av våre ledere og nøkkelpersonell er rekruttert internt, slik at utviklingsmulighetene hos oss er gode.

 

Søknad sendes snarest, vi kjører prosessen løpende. Vi ber deg benytte søknadslenken her på Finn.no eller www.norgesgruppen.no. 

 

INFORMASJON

Bakehusets medarbeiderløfte er at en «god arbeidsplass der du utgjør en forskjell»

En god arbeidsplass er et utviklende sted å være, der du som medarbeider blir sett, involvert og respektert. Vi vil at alles bidrag skal anerkjennes og verdsettes. Bare den som får tillit, kan ta ansvar.

Når vi beskriver Bakehusets personlighet ser vi en person som er ekte, glødende, alltid forberedt og helt i front. En slik person er det morsomt å være sammen med og utviklende å ha som kollega. Det er en person våre kunder vil gjenkjenne og sette pris på. Med fire personlige egenskaper vi kan ta ansvaret for alle sammen, enten vi er bakere, sjåfører, selgere, ledere eller kundeansvarlige.

Bakehuset Møllhausen avd. Furuset består av konditori, bakeri, glutenfritt bakeri samt vedlikeholds avd. våre produkter leveres til grossist samt interne bakerier i Bakehuset. Vi er ca. 60 ansatte total, hvorav 2 jobber i vedlikeholds avd.

 

Bakehuset AS er Norges ledende og største bakehus, bestående av 11 lokale, tradisjonsrike bakerier i Sør- og Midt-Norge. Årlig omsetning er på ca. 1,6 mrd NOK og bedriften har ca. 950 medarbeidere. Vi leverer et bredt spekter av konditor og bakervarer til dagligvarehandel, storhusholdning og kiosk/bensin- og servicehandel. Hovedkontoret ligger på Økern i Oslo. Bakehuset AS er 100 % eid av NorgesGruppen ASA.