« Tilbake til Ledige stillinger

MENY Bø søker butikkmedarbeider

MENY Bø søker butikkmedarbeider

I MENY ønsker vi å gi kunden det lille ekstra. For kunden betyr dette den gode handleopplevelsen, med all den servicen, matgleden og inspirasjonen de får med på kjøpet. Er du lidenskapelig opptatt av mat og gleder deg over å kunne gi kunden det lille ekstra, er MENY stedet for deg.

MENY Bø trenger en ny deltidsansatt som kan jobbe en til to kvelder i uken og annenhver helg.

Arbeidsoppgaver:

  • Betjening av butikkens kassepunkt
  • Varepåfylling, rullering og datosjekk
  • Kundebehandling og salg
  • Renhold

Vi ser etter deg som trives med kundekontakt, er oppmerksom og kan yte god service. Dette er en fysisk krevende og hektisk jobb, med mange paller av varer som skal fylles på i løpet av dagen. For å være en aktuell kandidat for disse stillingene må du ha gode norskkunnskaper og ha fylt 18 år. 

Vi tilbyr:
Varierte og spennende arbeidsoppgaver innen Norges største dagligvarekonsern. Muligheter for mer jobb ved sykdom og ferier. Vi har en rekke opplæringsprogrammer gjennom vår egen interne skole, og det er store utviklingsmuligheter i kjeden.

Søknader behandles fortløpende.

Med 185 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.