« Tilbake til Ledige stillinger

MENY Gullgruven søker kjøpmann

MENY Gullgruven søker kjøpmann

Til vår butikk på Gullgruven senter søker vi nå etter kjøpmann. Som kjøpmann får du totalansvaret for den daglige driften av butikken. I dette inngår et betydelig personal- og resultatansvar, og ledelse av butikken etter selskapets overordnede mål og verdier. Du har ansvaret for at kundene møter en inspirerende butikk med et bredt varesortiment og serviceinnstilte medarbeidere.

MENY Gullgruven har en prognosert omsetning på 50 millioner for 2020 og har ca. 35 ansatte.

Ansvarsområder:
Som kjøpmann er du ansvarlig for å maksimere omsetning og lønnsomhet gjennom planer, budsjetter og kostnadsoppfølging i henhold til MENYs konsept og butikkstandarder. I stillingen inngår også personalledelse, Trygg Mat, bemanningsplanlegging og ansvar for butikkens egen markedsføring. 

Som kjøpmann forventes det at man fordeler sin tilstedeværelse gjennom hele butikkens åpningstid - også i helger og på kveld. 

Vi søker deg:
Som har solid erfaring fra bransjen, fortrinnsvis som leder, og utdannelse utover videregående skole. Vi tror at nøkkelen til suksess er å ha en ambisiøs leder som kan skape gode holdninger, kunnskap og engasjement hos alle medarbeidere. Lang erfaring kan kompensere for formell utdannelse.

Vi kan tilby:
En svært spennende og utfordrende lederstilling med gode betingelser i Norges største dagligvarekonsern. Vi har en rekke opplæringsprogrammer gjennom vår egen interne skole, og det er store utviklingsmuligheter i kjeden.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen. Vi benytter Semac bakgrunnssjekk i denne rekrutteringen.

Med 185 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.