Matlandet - tradisjon og nyskaping

Lokalmat i NorgesGruppen

Slik blir du lokalmatleverandør
Slik blir du lokalmatleverandør

Norske matbutikker blir bedre av gode lokalmatprodukter!

Les mer
- Vi tar lokalmat på alvor
- Vi tar lokalmat på alvor

Det er en tøff kamp om matkundene. For å vinne kampen om matkundene, må butikkene skille seg ut. Her spiller lokalmaten en viktig rolle.

Les mer
Satser på matskatter
Satser på matskatter

NorgesGruppen er stolt over å ha hundrevis av lokale matprodukter i butikkhyllene, og ønsker seg enda flere. – Norge er en fantastisk matnasjon og matmangfoldet er stort, sier Eivind Haalien, ansvarlig for lokalmat og spesialiteter i NorgesGruppen.

Les mer
Rein kvalitet
Rein kvalitet

Det er bare to ting du kan spise idag som er det samme som for 10.000 år siden. Fisk fra Barentshavet og reinkjøtt. Reinen har eksistert dobbelt så lenge som vi mennesker, og opererer med sin egen bærekraft. Vi er bare med på å holde syklusen i gang.

Les mer
Samarbeid smaker godt
Samarbeid smaker godt

Det finnes så mye bra norsk mat. Ved å heie frem hverandre, bygger vi denne kategorien større sammen.

Les mer
Bærkraft på skogens premisser
Bærkraft på skogens premisser

I norske skoger ligger tonnevis av ville bær urørt hvert år. Dette er råvarer i verdensklasse. Vi ser potensialet i det som ikke utnyttes, og høster av overskuddet.

Les mer
Årsmagasinet Matnyttig

Årsmagasinet Matnyttig

NorgesGruppen investerer i miljøtiltak, i folkehelse, i et godt arbeidsliv for alle og verdiskaping i distriktene. Vårt ønsker med magasinet Matnyttig er å gi deg ny kunnskap og inspirasjon. God lesing!