« Tilbake til Ledige stillinger

Helgø MENY Stadionparken søker flere deltidsansatte

Helgø MENY Stadionparken søker flere deltidsansatte

Vi i Helgø MENY mener at du spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos Helgø MENY Stadionparken søker vi nå etter flere deltidsansatte til våre avdelinger for kasse, kolonial, netthandel og ferskvare. 

Du vil få faste vakter på dag, kveld og helg og jobbe noe i feriene. Vi håper dette passer for deg, for vi vil at du skal trives, og bli lenge.

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Dersom du liker å ha mye å gjøre er dette jobben for deg. Mange paller av varer skal fylles i løpet av dagen, så dette er en fysisk krevende og hektisk jobb.

En naturlig del av arbeidsdagen er også kundekontakt, så det er viktig at du evner å være serviceinnstilt selv om du har mye å gjøre. Enten du slår inn varer i kassa, fyller på tørrvarer eller lager selgende og velfylte ferskvaredisker, vil det være mange gjester som ønsker hjelp.

For å jobbe i kolonial og ferskvare må du ha fylt 16, for å jobbe i netthandel og kasse må du være over 18 år. På grunn av mengden kundekontakt må du ha gode norskkunnskaper.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
Helgø MENY Stadionparken er arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle vår ansatte. I MENY er det gode muligheter for videre karriere, og som butikkmedarbeider kan du jobbe målrettet mot å bli assisterende butikksjef gjennom både traineeprogram og lederkurs. 

Med 185 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.