« Tilbake til Ledige stillinger

MENY Romerikssenteret søker fiskeansvarlig

MENY Romerikssenteret søker fiskeansvarlig

Vi i MENY mener at du spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Romerikssenteret trenger vi nå en ny fiskeansvarlig som kan sørge for at vi selger fisk og sjømat av beste kvalitet, og kan hjelpe kundene våre med tips og råd til et bedre fiskemåltid.

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Du vil få ansvar for den daglige driften av vår fiskeavdeling. Kundene våre forventer at du har høy fagkunnskap, noe du vil få ved å bli godt kjent med alle varene vi selger. Om du allerede har erfaring fra MENY og har fagbrev som sjømathandler eller kokk er det et stort pluss. Hvis du ikke har det vil vi sørge for å gi deg en grundig opplæring i avdelingen.

I avdelingen har du ansvar for håndtering av bestillinger, leverandørkontakt, svinnkontroll og IK-mat. Du vil også fylle på varer. Dette kan innebære både tunge løft og hektisk tempo. Dersom du ikke er i god fysisk form, vil du sannsynligvis bli det!

Dette er en heltidsstilling, og arbeidstid omfatter dagtid, kveld og helg. Vi håper dette passer for deg, for vi vil at du skal trives, og bli lenge.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Romerikssenteret er en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle vår ansatte. I MENY er det gode muligheter for videre karriere, og som fiskeansvarlig kan du jobbe målrettet mot å bli ferskvaresjef gjennom både traineeprogram og lederkurs. 

Høres dette spennende ut kan du legge inn en søknad via vårt søknadsskjema.
For å søke på stillingene må du ha fylt 18 år og ha gode norskkunnskaper. 

Med 185 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.