« Tilbake til Ledige stillinger

MENY Stoa søker assisterende butikksjef

MENY Stoa søker assisterende butikksjef

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Nøkkelen til å skape dette er ledere som går foran som gode eksempler, og som inspirerer ansatte til å yte det lille ekstra.

Vår assisterende butikksjef har rykket opp til kjøpmann, og vi søker derfor etter en leder til butikken vår. Som assisterende butikksjef vil du få ett betydelig personal- og resultatansvar, og skal lede butikken sammen med resten av teamet. Om du har erfaring fra dagligvare, er genuint interessert i ledelse, og liker utfordringer så er dette jobben for deg.

 Som assisterende butikksjef forventes det at man fordeler sin tilstedeværelse gjennom hele butikkens åpningstid - også i helger og på kveld.

Arbeidsoppgaver:

  • Overordnet ansvar for butikkens kolonial- og kasseavdeling
  • Personalansvar for ca. 22 medarbeidere
  • Bestillingsansvar og leverandørkontakt
  • Gjennomføring av kampanjer
  • Oppfølging av automatisk varebestilling
  • Utvikle og vedlikeholde driftsrutiner
  • Jobbe aktivt med salg og salgsfremmende tiltak
  • Kjøpmanns stedfortreder og høyre hånd


Hvem er den vi søker etter?
Det er en fordel om du har erfaring fra butikkdrift, spesielt dagligvare og i tillegg har hatt personalansvar. Vår viktigste ressurs er mennesker, og vi ønsker derfor en tillitsfull og empatisk leder som kan hjelpe oss å nå våre ambisjoner. Om du innehar disse kvalifikasjonene vil du lykkes i rollen som assisterende butikksjef.

Du må jobbe i henhold til butikkens budsjett, og skal sammen med kjøpmann drifte butikken slik at vi når våre nøkkeltall. Det er derfor viktig at du har en god økonomisk forståelse, jobber strukturert og effektivt, og at du er en person med stor arbeidskapasitet. Det er en fordel om du har en utdannelse innenfor varehandel.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
Ved MENY Stoa vil du få en utfordrende lederstilling i en kjede i stor vekst. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle vår ansatte. I MENY er det gode muligheter for videre karriere, og vi tilbyr en rekke lederkurs, fantastiske kick-off og faglige samlinger. Som assisterende butikksjef kan du jobbe målrettet mot å bli kjøpmann i en av våre butikker.

Med 185 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.