« Tilbake til Ledige stillinger

MENY CC Vest søker deltidsmedarbeidere til kasseavdelingen

MENY CC Vest søker deltidsmedarbeidere til kasseavdelingen

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY CC Vest søker vi nå etter flere kassemedarbeidere som kan gi våre kunder den beste handleopplevelsen. 

Du vil jobbe fast på dagtid hver fredag, annenhver lørdag og jobbe noe i feriene. Vi håper dette passer for deg, for vi vil at du skal trives, og bli lenge.

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Medarbeiderne i kassen er butikkens fremste ambassadører, og du er ofte den eneste butikkansatte kunden har kontakt med i løpet av handleturen. I tillegg til å slå inn varer, er kasseavdelingen ansvarlig for påfyll og salg av aviser og blader, tobakksvarer, gavekort og apoteksvarer. Dersom du liker å ha mye å gjøre er dette jobben for deg. Mange kunder skal betjenes i løpet av dagen, så det er viktig at du evner å være serviceinnstilt selv om det er travelt. Enten du slår inn varer eller fyller på varer vil det være mange gjester som ønsker hjelp.

Arbeidsoppgaver:

  • Betjening av butikkens kassepunkt
  • Kundebehandling og salg
  • Varehåndtering
  • Renhold
  • Andre forefallende oppgaver i avdelingen


Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY CC Vest er Norge største MENY-butikk. Her vil du bli en del av en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle vår ansatte. I MENY er det gode muligheter for videre karriere, og som butikkmedarbeider kan du jobbe målrettet mot å bli leder gjennom både traineeprogram og lederkurs. 

Med 185 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.